

Svensk sandwich med tofu á la sild
Kikkoman sojasauce giver tofuen en krydret smag, der minder om smagen af sild. Kombinationen med de fiskeagtige noter fra noritang skaber et fantastisk fiskealternativ fyldt med protein.
Ingredienser
Tofu "sild":
Derudover:
- 100 g baguette
- 40 g tofu
- 80 g tilbehør
Fremgangsmåde
Step 1
Kom eddike, Kikkoman sojasauce og noritang i en gryde med varmt vand (ikke kogende). Varm gryden op og rør, indtil alt er opløst. Tag gryden af blusset, og lad indholdet køle af.
Step 2
Læg halvdelen af både rødløg, laurbærblade, allehåndebær og tofuskiver i lag i et glas. Tilsæt den anden halvdel af løg, laurbærblade, allehåndebær og tofu. Tilsæt harissa og hæld den afkølede nori- og eddikemarinade over indholdet. Hvis ønsket, kan honningkage-krydderiblandingen tilsættes. Luk glasset, og stil det på køl i minimum 24 timer.
Step 3
Skær baguetterne over på langs. Smør dem med mayonnaise og sennep. Læg salat, agurkeskiver, løg og tofu i noritang i, og pynt med ærtespirer. Skær baguetterne over diagonalt inden servering.
Tip:
Den største fordel ved tofu naturel er dens neutrale smag og aroma. Det betyder, at du kan krydre og tilsmage den præcis som du vil – hvad enten det er sødt, salt eller syrligt.
Du kan erstatte Kikkoman sojasauce med Kikkoman sojasauce med mindre salt, alt efter af smag og behag.
Opskrifts-ID: F1084
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide