Squash cannelloni med bønner & ærter
Squash cannelloni med bønner & ærter

Squash cannelloni med bønner & ærter

Samlet tid 1 time
30 min. Arbejdstid
30 min. Tilberedningstid

Disse ruller kan laves med squash eller agurker og fungerer godt som en let og afbalanceret forret eller salat. En smule Kikkoman sojasauce fremhæver de salte noter og gør retten endnu lækrere.

Ingredienser

10 Portioner

Cannelloni:

500 g
squash
300 g
lange agurker
250 g
rucolasalat
50 g
spirer (f.eks. ærtespirer, radissespirer, broccolispirer)
50 g
sorte oliven, udstenede og skåret i skiver
50 g
radiser, skåret i skiver

Pasta:

240 g
røde kidneybønner på dåse (drænede)
20 ml
olivenolie
20 g
tahin
3 g
hvidløg
20 ml
citronsaft
2 g
stødt sort peber

Salsa:

100 g
soltørrede tomater, drænede
560 g
modne tomater, vaskede og skåret i kvarte
10 ml
olivenolie
3 g
hvidløg
5 g
tørret oregano
2 g
revet citronskal
2 g
stødt sort peber
Allergener:
6 Soja og sojabaserede produkter 11. Sesamfrø og sesambaserede produkter
Samlet vægt per portion:
115 g
Vægt per ingrediens:
  • 70 g cannelloni
  • 30 g bønnepasta
  • 15 g pynt

Fremgangsmåde

Step 1

Skær squash og agurk i tynde strimler på langs med en grøntsagsskræller.

Step 2

Læg bønnerne i en blender. Tilsæt olivenolie, tahin, Kikkoman glutenfri sojasauce, hvidløg, citronsaft og peber. Blend det hele grundigt, indtil blandingen er glat.

Step 3

Blend alle salsa-ingredienserne grundigt sammen.

Step 4

Læg 1-2 squashskiver ved siden af hinanden, og læg 2-3 skiver agurk ovenpå på den lange side. Spred den blendede bønnepasta over skiverne, tilføj den rensede rucolasalat (eller spirer), og rul dem sammen til ruller.

Step 5

Fordel den færdige salsa på en tallerken, og anret cannelloni ovenpå. Pynt med skiveskårede radiser, oliven og spirer.

Tip:

Cannelloni kan fyldes med bønnepasta eller hummus. Du får en farverig effekt ved at bruge hummus med forskellige farver. 

Disse grøntsagsruller ser særligt elegante ud serveret i lodrette stabler eller enkeltvis i større portioner. 

Squashen kan grilles før den rulles, for at fremme smagen. 

Der kan anvendes auberginer i stedet for squash, såfremt de bliver stegt og marineret i olie forinden.

Opskrifts-ID: F1080

Opskrift som PDF

Download som PDF

Har du spørgsmål vedrørende vores opskrifter eller produkter?

Vi vil altid gerne hjælpe

Tag kontakt til os nu

Tag kontakt til os!

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvor man kan købe dem eller vil du gerne vide mere om Kikkoman? Så tag endelig kontakt til os!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* påkrævet felt

Vær opmærksom på databeskyttelseserklæringen. Du kan finde yderligere forretningsmæssige oplysninger i kolofonen under Impressum.