

Squash cannelloni med bønner & ærter
Disse ruller kan laves med squash eller agurker og fungerer godt som en let og afbalanceret forret eller salat. En smule Kikkoman sojasauce fremhæver de salte noter og gør retten endnu lækrere.
Ingredienser
Cannelloni:
Pasta:
Salsa:
- 70 g cannelloni
- 30 g bønnepasta
- 15 g pynt
Fremgangsmåde
Step 1
Skær squash og agurk i tynde strimler på langs med en grøntsagsskræller.
Step 2
Læg bønnerne i en blender. Tilsæt olivenolie, tahin, Kikkoman glutenfri sojasauce, hvidløg, citronsaft og peber. Blend det hele grundigt, indtil blandingen er glat.
Step 3
Blend alle salsa-ingredienserne grundigt sammen.
Step 4
Læg 1-2 squashskiver ved siden af hinanden, og læg 2-3 skiver agurk ovenpå på den lange side. Spred den blendede bønnepasta over skiverne, tilføj den rensede rucolasalat (eller spirer), og rul dem sammen til ruller.
Step 5
Fordel den færdige salsa på en tallerken, og anret cannelloni ovenpå. Pynt med skiveskårede radiser, oliven og spirer.
Tip:
Cannelloni kan fyldes med bønnepasta eller hummus. Du får en farverig effekt ved at bruge hummus med forskellige farver.
Disse grøntsagsruller ser særligt elegante ud serveret i lodrette stabler eller enkeltvis i større portioner.
Squashen kan grilles før den rulles, for at fremme smagen.
Der kan anvendes auberginer i stedet for squash, såfremt de bliver stegt og marineret i olie forinden.
Opskrifts-ID: F1080
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide