

Spaghetti med teriyakirødbede og gedeflødeost
Den flotte pink farve i denne ret matches af dens lækre smag! Kombinationen af rødbede og den fyldige dybde fra Kikkoman woksauce teriyaki resulterer i et imponerende måltid.
- Pasta ca. 300 g
- Teriyakirødbede ca. 70 g
- Toppings ca. 40 g
Fremgangsmåde
Step 1
Skær rødbeden i mundrette bidder, steg den i lidt olie, og hæld Kikkoman woksauce teriyaki på panden. Hold rødbeden varm, indtil den skal serveres.
Step 2
Steg skalotteløg i en smule olie, og tilsæt rødbedesaften. Bring det i kog, rør smørret i blandingen, og smag til med salt og peber. Kog spaghettien meget al dente i henhold til pakkens anvisninger, og hæld den ned i rødbedesaften. Kog spaghettien i yderligere 1-2 minutter, indtil saften begynder at tykne. Tilsæt de små sølvbedeblade, og vend det hele godt sammen. Sølvbeden skal gerne bibeholde lidt bid.
Step 3
Drej spaghettien sammen i små spiraler, og server dem på tallerkener. Anret teriyaki-rødbederne omkring, og top retten med de hakkede valnøddekerner og smuldret gedeost.
Tip:
Gem en smule pastavand, så du kan justere konsistensen af saucen.
Opskrifts-ID: F1071
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide