

Sobanudler med fennikelragout
Kombinationen af rødvin og Kikkoman sojasauce giver den braiserede fennikel en helt særlig dybde og gør den til rettens højdepunkt med sin lækre, dybe smag.
Ingredienser
Nudler:
Ragout:
Pynt:
- 180 g nudler
- 220 g ragout
Fremgangsmåde
Step 1
Kog nudlerne i henhold til pakkens anvisninger (ca. 4 minutter i saltet vand). Hæld vandet fra og skyl dem i koldt vand. Hæld nudlerne tilbage i gryden, hæld olivenolie over og smag til med friskmalet sort peber.
Step 2
Rist cashewnødderne på en tør pande, indtil de er gyldenbrune.
Step 3
Varm rapsolie op i en gryde, og steg skalotteløg i 5 minutter, indtil de er gyldenbrune. Tilsæt fennikel og chili, og steg det hele ved mellemhøj varme i yderligere 5-10 minutter, indtil fennikelen er blevet mør. Tilsæt tomatpuré, Kikkoman sojasauce, ristede cashewnødder, halverede cherrytomater og agavesirup, og steg det hele i 1 minut. Tilsæt derefter vin, bring det i kog, og lad det simre ved lav varme i ca. 2 minutter. Smag til med sort peber, og rør det hele godt sammen.
Step 4
Server den færdige ragout med de kogte nudler, og pynt retten med friske krydderurter.
Tip:
Du kan erstatte Kikkoman sojasauce med Kikkoman sojasauce med mindre salt eller med Kikkoman ponzu citrus sojasauce, alt efter smag og behag.
Opskrifts-ID: F1085
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide