

Rissalat med krydret lam og thaibasilikum
Denne krydrede, thai-inspirerede rissalat vil med sikkerhed imponere dine gæster og blive den nye stjerne på dit madrepertoire. Den forener lækkert lammekød og grøntsager med en fyldig, sød og krydret dressing med Kikkoman sojasauce.
Ingredienser
Salat:
Dressing:
Fremgangsmåde
Step 1
Vask risen og kog den derefter i den dobbelte mængde saltet vand i ca. 10-15 minutter. Skyl under koldt vandt når risen er færdigkogt, og stil gryden til side.
Step 2
Opvarm olien i en stor pande ved middel varme. Tilsæt hakket hvidløg og ingefær, og steg det i 2 minutter, indtil det begynder at dufte.
Step 3
Hæld det hakkede kød på panden, og steg det i ca. 8 minutter, indtil det er blevet gyldenbrunt og gennemstegt. Smag til med Kikkoman sojasauce.
Step 4
Bland den kogte ris, lammekød, rød peberfrugt, agurk, gulerod og thaibasilikum i en stor skål.
Step 5
Pisk Kikkoman sojasauce, fiskesauce, riseddike, honning og sriracha sammen til en dressing i en lille skål, indtil det hele er godt blandet. Hæld dressingen over risen. Server rissalaten på ét stort fad eller enkeltvis på tallerkener.
Tip:
Hvis du ønsker mere ensartede portioner, bland først kødet i de opdelte portioner ris.
Opskrifts-ID: F1058
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide