

Rigatoni med koreansk BBQ-kylling
Sødmefyldt, krydret og fyldig – denne lækre pasta med koreansk BBQ-kylling er en sand lækkerbisken, der med sikkerhed vil gøre indtryk på gæster. Den fyrige gochujang og Kikkoman sojasauce giver en kraftig smag til retten, der rundes af med frisk limesaft.
Ingredienser
Kylling:
Grøntsagssauce:
Pasta:
Servering:
Fremgangsmåde
Step 1
Kog rigatoni i 12 minutter i henhold til pakkens anvisninger.
Step 2
Vend i mellemtiden kyllingeternene i salt og lad dem stå i ca. 2 minutter. Opvarm en tykbundet pande, tilsæt solsikkeolie og brun kyllingen i ca. 2 minutter.
Step 3
Tilsæt hvidløg og steg det hele i ca. 1 minut. Tilsæt den sorte bønnepasta, Kikkoman sojasauce, gochujang-pasta og røget paprikapulver og steg i yderligere 3 minutter.
Step 4
Tilsæt pak choi og rød peberfrugt til panden og tilbered i ca. 2 minutter. Rør de kogte rigatoni ned i blandingen og steg det hele i yderligere 1 minut.
Step 5
Server pastaretten i dybe tallerkener sammen med limesaft, tyndskåret forårsløg og Kikkoman sesamolie.
Tip:
Hvis du ønsker en tyndere sauce, kan du hælde lidt pastavand på panden.
Opskrifts-ID: F1004
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide