

Ragout med græskar, okra og ris
Du kan bruge hvilken som helst slags græskar til denne ret, men hvis du ikke kan skaffe okra, er artiskokker i olie et godt alternativ. Kikkoman glutenfri sojasauce intensiverer de afbalancerede smagsnuancer og i kombination med ris får du et nærende og mættende måltid.
Ingredienser
Ris:
Ragout:
Pynt:
- ca. 300 g ragout
- ca. 100 g ris
Fremgangsmåde
Step 1
Kog risen i henhold til pakkens anvisninger.
Step 2
Vask okraene og blancher dem i kogende vand i ca. 1 minut. Læg dem derefter i isvand.
Step 3
Blend løg, hvidløg og ingefær til en puré.
Step 4
Varm olie på en stor pande og steg den blendede løg-hvidløgs-puré i 2 minutter.
Step 5
Tilsæt græskartern, kikærter, tomatpuré og Kikkoman glutenfri sojasauce til samme pande. Steg det hele i yderligere 5 minutter. Tilsæt kokosmælk, limesaft, peber og spidskommen. Smag til med harissa og lad det hele simre i ca. 15 minutter. Tilsæt okra hen imod slutningen og lad dem simre med i 2-3 minutter.
Step 6
Server retten sammen med ris og pynt med korianderblade.
Tip:
Du kan også servere denne ret med andre slags ris, med pitabrød eller som fyld i tortillas.
Opskrifts-ID: F1087
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide