Pulled kylling med græskar, ris og coleslaw
Pulled kylling med græskar, ris og coleslaw

Pulled kylling med græskar, ris og coleslaw

Samlet tid100 min.
30 min.Arbejdstid
70 min.Tilberedningstid

Denne efterårsbowl kan det hele: Den scorer ikke kun på brugen af sæsonens ingredienser, såsom græskar og rødkål, men også på smagen. Kikkoman krydderi i mirin-stil tilfører en let sødme, mens Kikkoman sojasauce sørger for at runde smagen perfekt af.

Ingredienser

10 Portioner

Kylling:

15 g
hvidløg, hakket
400 g
løg, hakket
0,3 liter
hønsebouillon
10 g
paprikapulver
5 g
spidskommen
2,3 kg
kyllingelår, udbenet og uden skind

Græskar:

500 g
Hokkaidogræskar, uden kerner og i tern (ca. 3 x 3 mm)
100 g
løg, i små tern
100 g
syltede jalapeños, hakket
50 g
brun farin
10 g
stjerneanis

Ris:

300 g
sushiris
0,6 liter
vand
3 g
gurkemejepulver

Salat:

800 g
rødkål, skåret i strimler
150 ml
riseddike
150 g
honning

Pynt:

40 g
forårsløg, i fine skiver
50 g
jalapeños, skåret i strimler
10 g
sorte sesamfrø
Allergener:
Gluten, soja, sesamfrø, selleri
Samlet vægt per portion:
420 g
Vægt per ingrediens:
  • Kød med græskar ca. 240 g
  • Salat ca. 80 g
  • Ris ca. 90 g
  • Pynt  ca. 10 g

Fremgangsmåde

Step 1

Bland hvidløg og løg med Kikkoman sojasauce, hønsebouillon, paprikapulver og spidskommen i et ovnfast fad. Vend kyllingen i marinaden. Bag det hele ved 180 °C varmluft i ca. 40 minutter. Træk derefter kødet fra hinanden.

Step 2

Læg græskar, syltede jalapeños, brun farin, Kikkoman krydderi i mirin-stil, Kikkoman sojasauce og stjerneanis i en pande, og kog det hele ved lav varme, indtil græskarkødet er mørt.

Step 3

Vask sushirisen, indtil vandet er klart. Kog risen i en gryde med saltet vand og gurkemeje ved lav varme i ca. 20 minutter.

Step 4

Bland rødkål sammen med riseddike, honning og Kikkoman sojasauce i en skål, og rør det hele godt sammen.

Step 5

Bland græskar med kyllingekødet, og anret det på tallerkener. Læg coleslaw og ris ved siden af, og pynt med forårsløg, jalapeño-strimler og sesamfrø.

Tip:

Du opnår det bedste resultat ved at trække kyllingekødet fra hinanden med hænderne, mens kødet stadig er varmt. Det er samtidig den hurtigste metode.

Opskrifts-ID: F1053

Opskrift som PDF

Download som PDF

Få mere at vide

Har du spørgsmål vedrørende vores opskrifter eller produkter?

Vi vil altid gerne hjælpe

Tag kontakt til os nu

Tag kontakt til os!

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvor man kan købe dem eller vil du gerne vide mere om Kikkoman? Så tag endelig kontakt til os!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* påkrævet felt

Vær opmærksom på databeskyttelseserklæringen. Du kan finde yderligere forretningsmæssige oplysninger i kolofonen under Impressum.