

Pulled kylling med græskar, ris og coleslaw
Denne efterårsbowl kan det hele: Den scorer ikke kun på brugen af sæsonens ingredienser, såsom græskar og rødkål, men også på smagen. Kikkoman krydderi i mirin-stil tilfører en let sødme, mens Kikkoman sojasauce sørger for at runde smagen perfekt af.
Ingredienser
Kylling:
Græskar:
Ris:
Salat:
Pynt:
- Kød med græskar ca. 240 g
- Salat ca. 80 g
- Ris ca. 90 g
- Pynt ca. 10 g
Fremgangsmåde
Step 1
Bland hvidløg og løg med Kikkoman sojasauce, hønsebouillon, paprikapulver og spidskommen i et ovnfast fad. Vend kyllingen i marinaden. Bag det hele ved 180 °C varmluft i ca. 40 minutter. Træk derefter kødet fra hinanden.
Step 2
Læg græskar, syltede jalapeños, brun farin, Kikkoman krydderi i mirin-stil, Kikkoman sojasauce og stjerneanis i en pande, og kog det hele ved lav varme, indtil græskarkødet er mørt.
Step 3
Vask sushirisen, indtil vandet er klart. Kog risen i en gryde med saltet vand og gurkemeje ved lav varme i ca. 20 minutter.
Step 4
Bland rødkål sammen med riseddike, honning og Kikkoman sojasauce i en skål, og rør det hele godt sammen.
Step 5
Bland græskar med kyllingekødet, og anret det på tallerkener. Læg coleslaw og ris ved siden af, og pynt med forårsløg, jalapeño-strimler og sesamfrø.
Tip:
Du opnår det bedste resultat ved at trække kyllingekødet fra hinanden med hænderne, mens kødet stadig er varmt. Det er samtidig den hurtigste metode.
Opskrifts-ID: F1053
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide