Pad Krapow med oksekød, peanuts og thaibasilikum
Pad Krapow med oksekød, peanuts og thaibasilikum

Pad Krapow med oksekød, peanuts og thaibasilikum

Samlet tid 20 min.

Intet streetfoodmarked i Thailand er fuldendt uden Pad Krapow. Denne saftige umamibombe er den ultimative hyggemad og er tilberedt på næsten ingen tid. Med vores Kikkoman glutenfri sojasauce kan alle få fornøjelsen af denne klassiker.

Ingredienser

10 Portioner

Sauce:

300 ml
østerssauce
100 ml
fiskesauce
100 ml
limesaft
150 g
palmesukker, hakket
800 ml
oksebouillon (glutenfri)
30 g
majsstivelse

Pad Krapow:

2 kg
hakket oksekød
400 g
skalotteløg
30 g
hvidløg
600 g
rød peberfrugt
100 ml
jordnøddeolie

Servering:

4 tsk.
frisk koriander, hakket
4 tsk.
frisk purløg, hakket
1 
bundt thaibasilikum, hakket
50 g
saltede peanuts, hakkede
1,2 kg
tilberedt jasminris

Fremgangsmåde

Sauce: Bland Kikkoman glutenfri sojasauce, østerssauce, fiskesauce, limesaft, palmesukker, oksebouillon og majsstivelse sammen. 
 
Pad Krapow: Hak skalotteløg og hvidløg og steg dem i jordnøddeolie. Skær peberfrugten i strimler, hæld dem på panden og steg i 2 minutter. Tilsæt det hakkede kød og steg det, indtil det er sprødt. Rør saucen godt igennem og hæld den på panden. Steg det hele i 3 minutter, indtil saucen tykner. 
 
Servering: Drys koriander, purløg, thaibasilikum og peanuts over kødet og server med jasminris.

Opskrifts-ID: F1025

Opskrift som PDF

Download som PDF

Har du spørgsmål vedrørende vores opskrifter eller produkter?

Vi vil altid gerne hjælpe

Tag kontakt til os nu

Tag kontakt til os!

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvor man kan købe dem eller vil du gerne vide mere om Kikkoman? Så tag endelig kontakt til os!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* påkrævet felt

Vær opmærksom på databeskyttelseserklæringen. Du kan finde yderligere forretningsmæssige oplysninger i kolofonen under Impressum.