

Pad Krapow med oksekød, peanuts og thaibasilikum
Intet streetfoodmarked i Thailand er fuldendt uden Pad Krapow. Denne saftige umamibombe er den ultimative hyggemad og er tilberedt på næsten ingen tid. Med vores Kikkoman glutenfri sojasauce kan alle få fornøjelsen af denne klassiker.
Ingredienser
Sauce:
Pad Krapow:
Servering:
Fremgangsmåde
Sauce: Bland Kikkoman glutenfri sojasauce, østerssauce, fiskesauce, limesaft, palmesukker, oksebouillon og majsstivelse sammen.
Pad Krapow: Hak skalotteløg og hvidløg og steg dem i jordnøddeolie. Skær peberfrugten i strimler, hæld dem på panden og steg i 2 minutter. Tilsæt det hakkede kød og steg det, indtil det er sprødt. Rør saucen godt igennem og hæld den på panden. Steg det hele i 3 minutter, indtil saucen tykner.
Servering: Drys koriander, purløg, thaibasilikum og peanuts over kødet og server med jasminris.
Opskrifts-ID: F1025
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide