Kyllingewrap med teriyaki
Kyllingewrap med teriyaki

Kyllingewrap med teriyaki

Samlet tid5 min.
1 min.Arbejdstid
4 min.Tilberedningstid
10 min.waiting time

Den perfekte blanding af teriyaki og fingerfood. Denne lækre wrap med friske grøntsager og krydret kyllingekød vil helt sikkert blive et hit takket være sødmen og den krydrede smag fra Kikkoman woksauce teriyaki.

Ingredienser

10 Portioner

Fyld:

1,2 kg
kyllingebryst, ca. 1 x 1 cm tykke strimler
500 g
peberfrugt (rød, gul, grøn), i tynde skiver
350 g
gulerødder, i tynde skiver
500 g
salat, vasket og strimlet

Wraps:

10 
tortillawraps (ø 24 cm á 65 g)
 ½ g
sesamfrø, sorte og hvide
Allergener:
Soja, gluten, sesamfrø, sulfitter
Samlet vægt per portion:
315 g
Vægt per ingrediens:
  • Kød ca. 110 g
  • Peberfrugt  ca. 50 g
  • Gulerod ca. 35 g
  • Salat ca. 50 g
  • Wrap ca. 65 g
  • Sauce ca. 5 g 

Fremgangsmåde

Step 1

Mariner kyllingestrimlerne i Kikkoman woksauce teriyaki i ca. 10 minutter. Varm en pande ved middel varme og steg kyllingen i 3-4 minutter. Sørg for at stege den på alle sider.

Step 2

Fordel 5 ml Kikkoman woksauce teriyaki på hver wrap og fyld dem med grøntsager, salat og kylling.

Step 3

Rul de fyldte tortillas fast sammen, skær dem i kvarte, og pynt med sesamfrø inden servering.

Tip:

Du kan bruge et stykke snor eller et spyd til at holde de kvarte wraps godt sammen.

Opskrifts-ID: F1064

Opskrift som PDF

Download som PDF

Få mere at vide

Har du spørgsmål vedrørende vores opskrifter eller produkter?

Vi vil altid gerne hjælpe

Tag kontakt til os nu

Tag kontakt til os!

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvor man kan købe dem eller vil du gerne vide mere om Kikkoman? Så tag endelig kontakt til os!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* påkrævet felt

Vær opmærksom på databeskyttelseserklæringen. Du kan finde yderligere forretningsmæssige oplysninger i kolofonen under Impressum.