

Kyllingewrap med teriyaki
Samlet tid5 min.
1 min.Arbejdstid
4 min.Tilberedningstid
10 min.waiting time
Den perfekte blanding af teriyaki og fingerfood. Denne lækre wrap med friske grøntsager og krydret kyllingekød vil helt sikkert blive et hit takket være sødmen og den krydrede smag fra Kikkoman woksauce teriyaki.
Allergener:
Soja, gluten, sesamfrø, sulfitter
Samlet vægt per portion:
315 g
Vægt per ingrediens:
- Kød ca. 110 g
- Peberfrugt ca. 50 g
- Gulerod ca. 35 g
- Salat ca. 50 g
- Wrap ca. 65 g
- Sauce ca. 5 g
Fremgangsmåde
Step 1
Mariner kyllingestrimlerne i Kikkoman woksauce teriyaki i ca. 10 minutter. Varm en pande ved middel varme og steg kyllingen i 3-4 minutter. Sørg for at stege den på alle sider.
Step 2
Fordel 5 ml Kikkoman woksauce teriyaki på hver wrap og fyld dem med grøntsager, salat og kylling.
Step 3
Rul de fyldte tortillas fast sammen, skær dem i kvarte, og pynt med sesamfrø inden servering.
Tip:
Du kan bruge et stykke snor eller et spyd til at holde de kvarte wraps godt sammen.
Opskrifts-ID: F1064
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide