

Krydrede empanadas med oksekød og grøn urtesauce
Populær snack:
I Spanien, Central- og Sydamerika finder man disse fyldte dumplings på hvert eneste gadehjørne. Saftigt oksekød, aromatiske krydderier, sprød dej og en forfriskende sauce af mynte og koriander gør dem til en rigtig streetfood-lækkerbisken.
Ingredienser
Fyld:
Dej:
Urtesauce:
Fremgangsmåde
Fyld: Hak hvidløg og jalapeño fint, skær løgene i tern og bland det hele sammen med det hakkede kød, Kikkoman sojasauce, citronskal og krydderier.
Dej: Rør alle ingredienserne, undtagen det sammenpiskede æg, sammen og ælt dem til en jævn dej. Pak dejen ind i folie og sæt den i køleskabet.
Rul den afkølede dej tyndt ud og skær cirkler ud. Læg en smule fyld på hver cirkel og fold dem over på midten, så de bliver halvmåneformede. Læg de fyldte empanadas på en bageplade, pensl dem med det sammenpiskede æg, og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader i 30-35 minutter, afhængigt af deres størrelse.
Urtesauce: Bland alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
Opskrifts-ID: F1006
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide