

Koreansk lecho
Denne ret er en fusion mellem den klassiske østeuropæiske hovedret lecho og koreanske risnudler. Kikkoman glutenfri sojasauce giver retten sit helt særlige touch – helt uden gluten, men med masser af smag.
Ingredienser
Sauce:
Nudler:
Derudover:
Fremgangsmåde
Step 1
Skær kyllingebrystet i stykker på 2 x 2 cm og steg dem i olie på en stor pande i ca. 2 minutter. Tilsæt løg, hvidløg og gulerod og steg i yderligere 2 minutter. Tilsæt peberfrugt og svampe og steg i ca. 2 minutter. Tilsæt tomatpure, tomatpassata, Kikkoman glutenfri sojasauce, sukker og peber og lad det hele simre i ca. 10 minutter.
Step 2
I mellemtiden koges nudlerne i saltet vand i ca. 3 minutter, hvorefter de kort dyppes i koldt vand.
Step 3
Anret nudlerne på tallerkener, hæld saucen over og pynt med sesamfrø og koriander.
Tip:
Dyp nudlerne i koldt vand efter tilberedningen, og vend dem i olie for at undgå, at de klistrer sammen.
Opskrifts-ID: F1038
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide