Koreansk lecho
Koreansk lecho

Koreansk lecho

Samlet tid43 min.
20 min.Arbejdstid
23 min.Tilberedningstid

Denne ret er en fusion mellem den klassiske østeuropæiske hovedret lecho og koreanske risnudler. Kikkoman glutenfri sojasauce giver retten sit helt særlige touch – helt uden gluten, men med masser af smag.

Ingredienser

10 Portioner

Sauce:

1 kg
kyllingebryst
100 ml
rapsolie
400 g
gulerod, skåret i halve skiver
300 g
salatløg, skåret i halve ringe
300 g
rød peberfrugt, skåret i strimler
300 g
gul peberfrugt, skåret i strimler
200 g
shiitakesvampe, skåret i strimler
30 g
hakket hvidløg
50 g
tomatpure
500 ml
tomatpassata
100 g
brun farin
5 g
stødt sort peber

Nudler:

800 g
risnudler

Derudover:

10 g
ristede sesamfrø
20 g
hakket koriander
Allergener:
Soja, sesamfrø
Samlet vægt per portion:
400 g
Vægt per ingrediens:
Risnudler ca. 180 g - Sauce med grøntsager og kød ca. 220 g

Fremgangsmåde

Step 1

Skær kyllingebrystet i stykker på 2 x 2 cm og steg dem i olie på en stor pande i ca. 2 minutter. Tilsæt løg, hvidløg og gulerod og steg i yderligere 2 minutter. Tilsæt peberfrugt og svampe og steg i ca. 2 minutter. Tilsæt tomatpure, tomatpassata, Kikkoman glutenfri sojasauce, sukker og peber og lad det hele simre i ca. 10 minutter.

Step 2

I mellemtiden koges nudlerne i saltet vand i ca. 3 minutter, hvorefter de kort dyppes i koldt vand.

Step 3

Anret nudlerne på tallerkener, hæld saucen over og pynt med sesamfrø og koriander.

Tip:

Dyp nudlerne i koldt vand efter tilberedningen, og vend dem i olie for at undgå, at de klistrer sammen.

Opskrifts-ID: F1038

Opskrift som PDF

Download som PDF

Få mere at vide

Har du spørgsmål vedrørende vores opskrifter eller produkter?

Vi vil altid gerne hjælpe

Tag kontakt til os nu

Tag kontakt til os!

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvor man kan købe dem eller vil du gerne vide mere om Kikkoman? Så tag endelig kontakt til os!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* påkrævet felt

Vær opmærksom på databeskyttelseserklæringen. Du kan finde yderligere forretningsmæssige oplysninger i kolofonen under Impressum.