

Katsu kyllingewrap med sur-sød sauce
Den japanske kryddersauce Ponzu er baseret på sojasauce, citron og eddike, og tilfører et syrligt og aromatisk pift til tataki, sashimi og katsu. Takket være saucen er denne wrap med sprøde grøntsager tilberedt på ingen tid.
Ingredienser
Kylling:
Panade:
Salat:
Sauce:
Fremgangsmåde
Kylling: Skær kyllingebrystet i strimler på to fingres bredde, og mariner dem i Kikkoman ponzu citrus sojasauce i 10 minutter.
Panering: Bland tempuramel grundigt sammen med vand og læg brødkrummerne i en separat skål. Dyp først kyllingestrimlerne i dejen og rul dem derpå i brødkrummerne. Steg dem til de er gyldenbrune.
Salat: Skær gulerødder, agurk og peberfrugt ud til tynde julienne-strimler. Vask salaten og skær den i mindre stykker.
Sauce: Skær ananas i små tern, hak hvidløg og ingefær og bland det hele godt sammen med hakket chili, ketchup, Worcestershire sauce og mirin.
Servering: Opvarm tortillas på en grill eller pande, indtil de begynder at blive bløde. Fyld dem med salat, sauce og den sprøde kylling og rul dem sammen. Varm dem hurtigt op inden servering.
Opskrifts-ID: F1007
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide