

Gudeg Jogja, en indonesisk gryderet med jackfrugt
Jackfrugt er blevet en trendy ingrediens i det vegetariske køkken, og den er utrolig alsidig. I denne eksotiske og vegetariske gryderet er den sammensat med citrongræs og te. Den syrlige Kikkoman Ponzu citrus sojasauce runder retten af.
Ingredienser
Gryderet:
Servering:
Fremgangsmåde
Gryderet: Blend galangarod, citrongræs, palmesukker, korianderfrø, skalotteløg og olie sammen til en pasta. Sauter pastaen i 3 minutter, og bring den derefter i kog sammen med kokosmælken. Tilsæt tebreve og lad dem trække i 1 minut.
Fjern tebrevene og tilsæt den drænede jackfrugt og limeblade. Kog retten ind i 10 minutter og smag til med Kikkoman Ponzu citrus sojasauce.
Servering: Tilsæt de halve æg og hakket koriander til gryderetten og server med ris, hvis det ønskes.
Opskrifts-ID: F1013
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide