

Duftende thailandske fiskeboller med Tamari dip
Fiskeboller på spyd kan findes på hvert eneste thaimarked. Uanset om de er grillet, kogte eller bagte, er de en lækker streetfood-snack. Takket være vores Kikkoman glutenfri sojasauce er denne opskrift glutenfri.
Ingredienser
Fiskeboller:
Dressing:
Fremgangsmåde
Fiskeboller: Hak fisk og rejer i en foodprocessor. Tilsæt hakkede krydderurter, forårsløg, ingefær, hvidløg og æg og rør det hele sammen. Rør kartoffelstivelse, rismel og de resterende ingredienser i blandingen. Stil farsen i køleskabet i mindst 1 time. Form farsen til små boller og kog dem i kogende vand i 1-2 minutter. Sæt bollerne på spyd, pensl med Kikkoman glutenfri sojasauce, drys med sesamfrø og steg dem på alle sider i en pande eller på en grill.
Dressing: Bland eddike, Kikkoman glutenfri sojasauce, sukker og appelsinskal sammen. Tilsæt hvidløg, ingefær, chili, vand og krydderurter. Bland det godt sammen og smag til efter behov.
Opskrifts-ID: F1012
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide