

Blomkålsris med kokos og karry
Denne low carb-ret er fyldt med smag. Blomkålsrisen serveres i en cremet kokossauce med karry og smager bedst serveret kold. Den perfekte blanding af Kikkoman sojasauce og poke sauce med karry og gurkemeje, giver saucen sin helt særlige smag.
Blomkålsris i sauce ca. 220 g - Pynt ca. 3,5 g
Fremgangsmåde
Step 1
Hak blomkålsbuketterne i en foodprocessor, indtil de ligner små riskorn.
Step 2
Opvarm olivenolien ved middel varme i en stor pande eller wok. Tilsæt hvidløg og ingefær og steg det hele i 1-2 minutter, indtil det begynder at dufte.
Step 3
Hæld blomkålsrisene på panden og rør det hele godt sammen. Hæld kokosmælk, Kikkoman sojasauce og Kikkoman poke sauce i og smag til med karrypulver og gurkemeje.
Step 4
Kog det hele i ca. 5 minutter under jævn omrøring, indtil blomkålen er mør. Fjern derpå panden fra varmen og lad det hele køle af. Server retten kold i dybe tallerkener, pyntet med krydderurterne og de sprøde hvidløgsskiver.
Tip:
Hvis du putter for meget blomkål i foodprocessoren på én gang, vil det ikke blive hakket jævnt. Det er derfor bedre at hakke blomkålen i mindre portioner ad gangen.
Opskrifts-ID: F1060
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide