

Banh Mi sandwich med sprød torsk
Denne friske og krydrede fusion med masser af grøntsager, krydderurter og sprød tempurafisk får et helt særligt smagspift af den nøddeagtige Kikkoman Sesamsauce.
Fremgangsmåde
Banh Mi: Skær torsken i mellemstore tern.
Dej: Rør tempuramel sammen med vand og gurkemeje indtil blandingen er jævn. Vend torsketernene i dejen og rul dem efterfølgende i sesamfrø. Dybsteg stykkerne, indtil de er gyldenbrune.
Salat: Skær gulerødder og agurk i julienne-stave og hak koriander fint. Bland riseddike med honning, tilsæt grøntsagerne og lad dem marinere i 5 minutter. Skyl krølsalaten.
Servering: Skær baguetterne over på langs, men ikke helt igennem. Smør dem med Kikkoman Sesamsauce og fyld dem med salat, de afdryppede grøntsager og tilsidst den sprøde fisk.
Opskrifts-ID: F1010
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide