Banh Mi sandwich med sprød torsk
Banh Mi sandwich med sprød torsk

Banh Mi sandwich med sprød torsk

Samlet tid20 min.

Denne friske og krydrede fusion med masser af grøntsager, krydderurter og sprød tempurafisk får et helt særligt smagspift af den nøddeagtige Kikkoman Sesamsauce.

Ingredienser

10 Portioner

Banh Mi:

10 
små baguetter
800 g
torsk

Dej:

100 g
hvide sesamfrø
100 g
tempuramel
200 ml
vand
3 liter
stegeolie
2 tsk.
gurkemeje

Salat:

300 g
gulerødder
300 g
agurk
100 ml
riseddike
4 tsk.
honning
4 tsk.
koriander
100 g
krølsalat

Fremgangsmåde

Banh Mi: Skær torsken i mellemstore tern.
 
Dej: Rør tempuramel sammen med  vand og gurkemeje indtil blandingen er jævn. Vend torsketernene i dejen og rul dem efterfølgende i sesamfrø. Dybsteg stykkerne, indtil de er gyldenbrune.  
 
Salat: Skær gulerødder og agurk i julienne-stave og hak koriander fint. Bland riseddike med honning, tilsæt grøntsagerne og lad dem marinere i 5 minutter. Skyl krølsalaten.
 
Servering: Skær baguetterne over på langs, men ikke helt igennem. Smør dem med Kikkoman Sesamsauce og fyld dem med salat, de afdryppede grøntsager og tilsidst den sprøde fisk.

Opskrifts-ID: F1010

Opskrift som PDF

Download som PDF

Få mere at vide

Har du spørgsmål vedrørende vores opskrifter eller produkter?

Vi vil altid gerne hjælpe

Tag kontakt til os nu

Tag kontakt til os!

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvor man kan købe dem eller vil du gerne vide mere om Kikkoman? Så tag endelig kontakt til os!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* påkrævet felt

Vær opmærksom på databeskyttelseserklæringen. Du kan finde yderligere forretningsmæssige oplysninger i kolofonen under Impressum.