

Andekød med nudler i en frugtig sauce
Denne ret er frugtig, krydret og helt sikkert lækker. Andekødet ligger på en bund af chow mein-nudler i en sød og syrlig sauce af mango, Kikkoman sojasauce og Kikkoman kimchi chilisauce.
- Andekød ca. 130 g
- Nudler med sauce ca. 250 g
- Broccoli ca. 50 g
- Pynt ca. 10 g
Fremgangsmåde
Step 1
Rids skindet på andebrysterne i et diamantmønster og krydr dem godt med salt. Læg dem på en kold pande med skindet nedad og steg dem ved middel varme i ca. 10 minutter, indtil skindet er sprødt. Vend dem om og steg i yderligere 3-4 minutter. Fortsæt tilberedningen i ovnen ved 160 °C over- og undervarme i ca. 10 minutter, indtil den ønskede temperatur er nået. Lad andebrysterne hvile i mindst 5 minutter efter tilberedningen (gerne i en hold-o-mat) inden de skæres ud.
Step 2
Steg løgene i smør på en pande ved middel varme i ca. 5 minutter, indtil de er gyldenbrune. Kog panden af med Kikkoman kimchi chilisauce, Kikkoman sojasauce og mangopuré. Tilsæt rosiner og vand, bland det hele godt sammen og lad det koge under låg på lavt blus i ca. 10 minutter.
Step 3
Blancher broccolibuketterne i saltet vand i 1-2 minutter, og hæld dem derpå ganske kort i koldt vand.
Step 4
Kog nudlerne i henhold til pakkens anvisninger og lad dem stå, til de skal bruges.
Step 5
Bland nudlerne med saucen og anret på tallerkener. Læg det skiveskårede andebryst ovenpå nudlerne og pynt med forårsløg, peanuts og broccoli.
Tip:
Saucen kan uden problem laves i forvejen!
Opskrifts-ID: F1055
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide