Torsk alla puttanesca
Torsk alla puttanesca

Torsk alla puttanesca

Samlet tid50 min.
20 min.Arbejdstid
30 min.Tilberedningstid

Med inspiration fra den italienske ret pasta alla puttanesca består denne ret af torsk i en puttanesca-sauce. Den hemmelige ingrediens er Kikkoman ponzu citrus sojasauce, der giver et frisk og syrligt touch.

Ingredienser

10 Portioner

Sauce:

180 g
finthakket løg
10 g
finthakket hvidløg
60 ml
olivenolie
30 g
kapers
5 g
ansjosfileter
100 g
sorte oliven
800 g
tomatpassata
20 g
brun farin

Couscous:

250 ml
grøntsagsbouillon
250 g
couscous
350 g
agurk i tern
200 ml
olivenolie
20 g
hakket persille

Fisk:

1,6 kg
torsk
2 spsk.
mel
100 ml
vegetabilsk olie
Allergener:
Fisk, gluten, soja, selleri, sulfitter
Samlet vægt per portion:
370 g
Vægt per ingrediens:

Fiskefilet ca. 160 g - Sauce ca. 100 g - Couscous ca. 110 g

Fremgangsmåde

Step 1

Svits løg og hvidløg i en pande med olivenolie, indtil de er gennemsigtige. Tilsæt kapers, ansjoser, oliven, tomatpassata, Kikkoman ponzu citrus sojasauce og brun farin. Kog det hele ind ved middel varme i ca. 10 minutter.

Step 2

Bring grøntsagsbouillon i kog og hæld væsken over couscoussen. Lad det hele trække i 10 minutter.

Step 3

Tilsæt agurk, Kikkoman ponzu citrus sojasauce og olivenolie til couscoussen.

Step 4

Skær torsken i stykker på 160 g, vend dem i mel og steg dem på en varm pande i olie, indtil de er gyldenbrune.

Step 5

Anret couscoussalaten på tallerkener, læg en skefuld sauce ved siden af salaten og læg fisken ovenpå. Server retten pyntet med persille.

Tip:

Vend fisken i en smule mel for at undgå, at den hænger fast i panden.

Opskrifts-ID: F1031

Opskrift som PDF

Download som PDF

Få mere at vide

Har du spørgsmål vedrørende vores opskrifter eller produkter?

Vi vil altid gerne hjælpe

Tag kontakt til os nu

Tag kontakt til os!

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvor man kan købe dem eller vil du gerne vide mere om Kikkoman? Så tag endelig kontakt til os!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* påkrævet felt

Vær opmærksom på databeskyttelseserklæringen. Du kan finde yderligere forretningsmæssige oplysninger i kolofonen under Impressum.