

Torsk alla puttanesca
Med inspiration fra den italienske ret pasta alla puttanesca består denne ret af torsk i en puttanesca-sauce. Den hemmelige ingrediens er Kikkoman ponzu citrus sojasauce, der giver et frisk og syrligt touch.
Ingredienser
Sauce:
Couscous:
Fisk:
Fiskefilet ca. 160 g - Sauce ca. 100 g - Couscous ca. 110 g
Fremgangsmåde
Step 1
Svits løg og hvidløg i en pande med olivenolie, indtil de er gennemsigtige. Tilsæt kapers, ansjoser, oliven, tomatpassata, Kikkoman ponzu citrus sojasauce og brun farin. Kog det hele ind ved middel varme i ca. 10 minutter.
Step 2
Bring grøntsagsbouillon i kog og hæld væsken over couscoussen. Lad det hele trække i 10 minutter.
Step 3
Tilsæt agurk, Kikkoman ponzu citrus sojasauce og olivenolie til couscoussen.
Step 4
Skær torsken i stykker på 160 g, vend dem i mel og steg dem på en varm pande i olie, indtil de er gyldenbrune.
Step 5
Anret couscoussalaten på tallerkener, læg en skefuld sauce ved siden af salaten og læg fisken ovenpå. Server retten pyntet med persille.
Tip:
Vend fisken i en smule mel for at undgå, at den hænger fast i panden.
Opskrifts-ID: F1031
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide