

Tacos med teriyaki-blæksprutte, tomat og urter
Vi elsker tacos i alle variationer. Dagens opskrift er blæksprutte glaseret med Kikkoman teriyaki glaze og serveret med en lækker tomatkompot og salat af vilde krydderurter.
Ingredienser
Tomatkompot:
Blæksprutte:
Derudover:
- Tortilla ca. 50 g
- Tomatkompot ca. 60 g
- Løgringe ca. 10 g
- Salat ca. 10 g
- Blæksprutte ca. 120 g
- Mayonnaise ca. 10 g
Fremgangsmåde
Step 1
Kog blandingen af ingefær, eddike, skalotteløg og æblejuice ved middel varme, indtil den er reduceret til cirka det halve. Bland majsmel med en smule vand, og brug det til at tykne skalotteløgene. Lad løgene køle af, og vend derefter tomaterne i. Smag til med salt, peber og Tabasco.
Step 2
Skær blæksprutten i stykker på ca. 20 g. Sæt tre stykker på spyd og grill dem i 2-3 minutter. Pensl dem løbende med Kikkoman teriyaki glaze. Bland limeskal med mayonnaise, og fyld det i en sprøjtepose.
Step 3
Forbered to tortilla wraps per portion i henhold til pakkens anvisninger inden servering. Læg de to wraps sammen med tomatkompot, løgringe, salat og et blækspruttespyd. Pynt med en smule limemayo i et zigzagmønster inden servering.
Tip:
Du kan også grille blækspruttespyddene ved høj temperatur i ovnen.
Opskrifts-ID: F1073
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide