

Stegte svampe à la tonkatsu med fritter af søde kartofler
Tonkatsu og østershatte mødes i en vegetarisk udgave af den japanske klassiske ret. Kikkoman teriyaki marinade tilfører en autentisk smag til pankoskorpen.
Svampe ca. 140 g - Fritter af søde kartofler ca. 100 g - Salat ca. 120 g
Fremgangsmåde
Step 1
Læg grøntsagerne til salaten i en stor skål. Bland eddike, flormelis og salt sammen og hæld det over grøntsagerne. Lad det hele marinere i køleskabet, indtil retten serveres.
Step 2
Forvarm olien til 175 °C. Gør klar til at panere svampene: Fyld en skål med mel, pisk æggene sammen med Kikkoman teriyaki marinade i en anden skål, og hæld Kikkoman panko i en tredje skål.
Step 3
Vend svampene i mel, dyp dem i æggeblandingen, og vend dem i Kikkoman panko. Steg dem i varm olie i 2-3 minutter.
Step 4
I mellemtiden dybsteges fritterne af søde kartofler i varm olie ved 175 °C i ca. 4 minutter.
Step 5
Pynt fritterne af søde kartofler og svampene med purløg. Server retten sammen med salaten i en separat skål.
Tip:
For at give retten et ekstra twist kan du blande forskellige krydderier eller sesamfrø i Kikkoman pankomelet.
Opskrifts-ID: F1033
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide