

Spyd med tofu og aubergine
En vegetarisk streetfood-trend: Spyddene med aubergine og tofu er ikke kun hurtige at tilberede, men kan også varieres med andre af årstidens grøntsager. Saucen med asiatiske svampe og Kikkoman Teriyaki marinade giver retten en sød og krydret smag.
Fremgangsmåde
Spyd: Skær tofu og aubergine i lige store stykker og marinér dem i Kikkoman Teriyaki marinade i 15 minutter. Fjern dem derefter fra marinaden, stik dem på spyd og grill dem i 10 minutter, indtil auberginen er mør. Gem væsken til senere brug!
Sauce: Sauter ingefær og hvidløg i olie, tilsæt shimeji-svampe og steg i yderligere 2 minutter. Tilsæt honning og marinade til saucen og lad det koge ind.
Servering: Anret spyddene på en tallerken, hæld sauce over og drys med hakket purløg og ristede sesamfrø. Hvis man ønsker det, kan man servere retten med ris.
Opskrifts-ID: F1024
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide