

Sprøde taquitos med røde bønner, majs og peberfrugt
Til denne mexicanske, vegetariske appetitvækker, fyldes og bages små tortillas, indtil de er sprøde. De serveres med en frugtig og krydret salsa. Kombinationen af Kikkoman Poke sauce og sojasauce, ristet sesamolie, citron og chili giver denne snack det helt rigtige pift.
Ingredienser
Fyld:
Salsa:
Fremgangsmåde
Fyld: Hak løg og hvidløg fint, skær peberfrugt i tern og steg det hele i olie. Smuldr tofuen og steg den sammen med grøntsagerne, indtil tofuen er gyldenbrun. Tilsæt Kikkoman Poke sauce, de drænede bønner, majs og spidskommen. Hæld de hakkede tomater ned til blandingen og kog i 10 minutter.
Taquitos: Skær alle tortillas i håndfladestore rektangler og fyld dem med det tilberedte fyld og cheddar. Rul dem sammen og læg dem på en bageplade side om side. Bag dem i ovnen ved 200 grader i cirka 5 minutter, indtil de er gyldenbrune.
Salsa: Skær avocado i tern og hak jalapeño, koriander og løg fint. Tag kernerne ud af tomaterne og skær dem i tern på samme størrelse som avocadoen. Bland det hele med Kikkoman Poke sauce og limesaft.
Servering: Anret de færdige taquitos på en tallerken og pynt med den færdige salsa.
Opskrifts-ID: F1022
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide