

Saftige skaldyrspandekager
Vær kreativ: Disse skaldyrspandekager er ikke kun hurtige at tilberede, men også perfekt krydrede takket være Kikkoman Kimchi chilisauce. Pandekagerne kan laves med enhver type skaldyr, du kan få fat i.
Fremgangsmåde
Dej: Skær gulerødder og forårsløg i fine skiver. Tag lidt forårsløg fra til pynt. Tilsæt chili til grøntsagsblandingen.
Skær de rensede skaldyr i tern og bland dem sammen med grøntsagerne, æg, mel, kartoffelstivelse, sesamolie, vand og Kikkoman Kimchi chilisauce. Smag til med peber. Opvarm olien på en pande og fritér pandekagerne indtil de er gyldenbrune. Fritér kun få pandekager ad gangen i olien.
Servering: Drys de sidste forårsløg over pandekagerne og server dem sammen med Kikkoman sojasauce.
Opskrifts-ID: F1019
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide