Poke bowl med tempuralaks og couscous
Poke bowl med tempuralaks og couscous

Poke bowl med tempuralaks og couscous

Samlet tid25 min.

På Hawaii betyder „poke“ at skære noget i stykker og „tempura“ henviser til japanske, dybstegte retter. Denne bowl kombinerer det bedste fra begge verdener med den sprøde laks, de friske grøntsager, stegte madbananer og couscous.

Ingredienser

10 Portioner

Fisk:

100 g
tempuramel
200 ml
vand
800 g
laksefilet
3 liter
stegeolie

Salat:

500 g
cherrytomater
400 g
peberfrugt
400 g
agurk
600 g
madbananer
300 g
mango
500 g
couscous

Servering:

300 g
mayonnaise
50 ml
limesaft
4 spsk.
purløg, finthakket
4 tsk.
koriander, finthakket
4 tsk.
sorte sesamfrø

Fremgangsmåde

Fisk: Skær laksen i tern og mariner i Kikkoman Poke sauce i 5 minutter. Bland tempuramel og vand sammen. Tag lakseternene op af marinaden, vend dem i dejen og dybsteg dem, indtil de er gyldenbrune.
 
Salat: Tilbered couscous i henhold til pakkens anvisninger. Halver tomaterne, skær peberfrugt i strimler, skær agurk i halve skiver og skær mango i små tern. Pil madbananerne, skær hver i fire stykker og dybsteg dem. Bland mayonnaise med limesaft og koriander. 
 
Servering: Hæld couscous ned i bunden af skålene og anret grøntsagerne, madbananer og tempuralaks ovenpå. Hæld koriandermayonnaise og Kikkoman Poke sauce udover og drys med sesamfrø og purløg.

Opskrifts-ID: F1020

Opskrift som PDF

Download som PDF

Få mere at vide

Har du spørgsmål vedrørende vores opskrifter eller produkter?

Vi vil altid gerne hjælpe

Tag kontakt til os nu

Tag kontakt til os!

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvor man kan købe dem eller vil du gerne vide mere om Kikkoman? Så tag endelig kontakt til os!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* påkrævet felt

Vær opmærksom på databeskyttelseserklæringen. Du kan finde yderligere forretningsmæssige oplysninger i kolofonen under Impressum.