

Poke bowl med tempuralaks og couscous
På Hawaii betyder „poke“ at skære noget i stykker og „tempura“ henviser til japanske, dybstegte retter. Denne bowl kombinerer det bedste fra begge verdener med den sprøde laks, de friske grøntsager, stegte madbananer og couscous.
Ingredienser
Fisk:
Salat:
Servering:
Fremgangsmåde
Fisk: Skær laksen i tern og mariner i Kikkoman Poke sauce i 5 minutter. Bland tempuramel og vand sammen. Tag lakseternene op af marinaden, vend dem i dejen og dybsteg dem, indtil de er gyldenbrune.
Salat: Tilbered couscous i henhold til pakkens anvisninger. Halver tomaterne, skær peberfrugt i strimler, skær agurk i halve skiver og skær mango i små tern. Pil madbananerne, skær hver i fire stykker og dybsteg dem. Bland mayonnaise med limesaft og koriander.
Servering: Hæld couscous ned i bunden af skålene og anret grøntsagerne, madbananer og tempuralaks ovenpå. Hæld koriandermayonnaise og Kikkoman Poke sauce udover og drys med sesamfrø og purløg.
Opskrifts-ID: F1020
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide