

Pljeskavica med peberfrugtsalsa i en smørbolle
Balkan møder Asien i denne lækre burger. Pljeskavica-bøffen er fyldt med smag og komplementeres af en peberfrugtsalsa og et krydret pift fra Kikkoman kimchi chilisauce.
Ingredienser
Pljeskavica-bøffer:
Salsa:
Burgerboller:
Burgerbolle ca. 85 g (inkl. butter) - Bøf ca. 160 g - Salsa ca. 100 g
Fremgangsmåde
Step 1
Bland løg, hvidløg, hakket kød, paprikapulver og bagepulver godt sammen og form bøffer på 190 g per styk. Steg eller grill bøfferne på begge sider i varm solsikkeolie i ca. 4 minutter.
Step 2
Bland peberfrugt, Kikkoman kimchi chilisauce, løg og koriander sammen.
Step 3
Halver bollerne og steg dem i smør i 3 minutter ved middel varme på skærefladerne.
Step 4
Fordel salsa på den nederste bolle, læg en bøf og den øverste bolle ovenpå.
Tip:
De færdigformede bøffer kan nemt fryses, ideelt set med et stykke bagepapir imellem hver bøf.
Opskrifts-ID: F1041
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide