

Peka med blæksprutte
Denne Balkan-ret er traditionelt en gryderet af kød og grøntsager. Vi giver retten et asiatisk twist ved at tilføje blæksprutte og Kikkoman kimchi chilisauce.
Ingredienser
Peka:
Ingredienser (grøntsager, blæksprutte, etc.) ca. 220 g - Væske ca. 185 g
Fremgangsmåde
Step 1
Hæld kartofler, gulerødder, løg og hvidløg i et stort ovnfast fad (dyb 1/1 gastrobakke). Læg babyblæksprutterne ovenpå grøntsagerne.
Step 2
Bland Kikkoman kimchi chilisauce med vand, citronsaft og olivenolie og hæld det over grøntsagerne og blæksprutterne. Drys med rosmarin. Dæk fadet til med bagepapir og alufolie og bag retten i en forvarmet ovn ved 180 °C i 40-50 minutter.
Step 3
Server den færdige peka i dybe tallerkener.
Tip:
For at sikre ens portionsstørrelser, del fyldet og væden fra hinanden efter tilberedelse for bedre at kunne anrette retten.
Opskrifts-ID: F1040
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide