

Peanut udonnudler med broccoli og mango
En hel jungle på tallerkenen: Dagens ret til de helt små er en skov af udonnudler, broccolitræer og en smule Kikkoman sojasauce med mindre salt.
Nudler ca. 130 g
Broccoli ca. 40 g
Sauce ca. 50 g
Mango ca. 10 g
Peanuts ca. 5 g
Fremgangsmåde
Step 1
Bring Kikkoman sojasauce med mindre salt og grøntsagsbouillon i kog. Bland peanutbutter i ved hjælp af en stavblender. Bring ca. 50 g af saucen per portion i kog på en stegepande. Rul nudlerne i saucen ved hjælp af en stegetang, anret det hele på en tallerken, og drys med peanuts.
Step 2
Skær broccolibuketterne i skiver på 3 mm tykkelse, og blanchér dem i saltet vand i ca. 1 minut. Anret de små broccoli-træer som en skov blandt de sammenrullede nudler, og pynt retten med mango og peanuts inden servering.
Tip:
Hvis du gerne vil have en mere farverig skov, kan du tilsætte lidt blomkål eller romanesco- buketter.
Opskrifts-ID: F1078
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide