

Pakoras med søde kartoffel og en dip med tamari og sesam
Disse sprøde grøntsagspandekager med karry i er en sand streetfoodklassiker fra Indien. Takket være Kikkoman glutenfri sojasauce og kikærtemel er retten også velegnet til gæster med glutenallergi.
Ingredienser
Grøntsager:
Dej:
Sauce:
Stegning:
Fremgangsmåde
Grøntsager: Skræl grøntsagerne og skær dem i tynde, 8 cm lange stave
Dej: Bland kikærtemel med karrypulver og salt. Tilsæt vand og bland det hele sammen til en jævn dej.
Sauce: Bland alle ingredienserne godt sammen.
Stegning: Opvarm olien til 180 grader. Hæld grøntsagerne ned i dejen, form boller på størrelse med en golfbold og dybsteg dem lidt efter lidt i ca. 3 minutter, indtil de er gyldenbrune.
Servering: Hæld saucen i en separat skål og server den sammen med de færdige pakoras.
Opskrifts-ID: F1017
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide