

Omusoba-omelet med rejer og svampe
Japansk hyggemad:
Denne omelet fyldes med stegte sobanudler, rejer og shimeji-svampe og bliver traditionel serveret på en izakaya, et japansk spisested. Ingefær, nori, kewpie-mayonnaise og en hjemmelavet okonomiyaki-sauce runder retten af.
Ingredienser
Omelet:
Fyld:
Okonomiyaki-sauce:
Servering:
Fremgangsmåde
Omelet: Pisk æggene med sukker og dashi-bouillon og steg omeletterne i olie.
Fyld: Hak hvidløget fint, skær skalotteløgene i skiver og rens svampene. Steg det hele i olie, indtil det er gyldenbrunt. Tilsæt kæmperejerne og steg dem i yderligere 1 minut. Tilsæt derpå de tilberedte sobanudler, smag til med Kikkoman sojasauce og tilbered det hele endnu et minut på panden.
Okonomiyaki-sauce: Bland alle ingredienserne godt sammen.
Servering: Læg en skefuld fyld på den nederste halvdel af hver omelet og fold den anden halvdel henover. Pynt med kewpie-mayonnaise, okonomiayki-sauce, purløg, bonitoflager og nori. Retten serveres med syltet ingefær.
Opskrifts-ID: F1016
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide