Omusoba-omelet med rejer og svampe
Omusoba-omelet med rejer og svampe

Omusoba-omelet med rejer og svampe

Samlet tid20 min.

Japansk hyggemad:

Denne omelet fyldes med stegte sobanudler, rejer og shimeji-svampe og bliver traditionel serveret på en izakaya, et japansk spisested. Ingefær, nori, kewpie-mayonnaise og en hjemmelavet okonomiyaki-sauce runder retten af.

Ingredienser

10 Portioner

Omelet:

20 
æg
40 g
sukker
7 g
instant dashi-bouillon
3 spsk.
madolie

Fyld:

30 g
hvidløg
1,2 kg
tilberedte sobanudler
1 kg
rå kæmperejer, uden skaller og haler
200 g
skalotteløg
300 g
shimeji-svampe
4 spsk.
madolie

Okonomiyaki-sauce:

30 g
brun farin
10 spsk.
ketchup
10 spsk.
honning
2 spsk.
Worcestershire sauce

Servering:

10 tsk.
purløg, hakket
10 spsk.
Kewpie-mayonnaise
1 g
nori sushitang, tørret og finthakket
5 g
katsuobushi (bonitoflager)
200 g
syltet, rød ingefær

Fremgangsmåde

Omelet: Pisk æggene med sukker og dashi-bouillon og steg omeletterne i olie. 
 
Fyld: Hak hvidløget fint, skær skalotteløgene i skiver og rens svampene. Steg det hele i olie, indtil det er gyldenbrunt. Tilsæt kæmperejerne og steg dem i yderligere 1 minut. Tilsæt derpå de tilberedte sobanudler, smag til med Kikkoman sojasauce og tilbered det hele endnu et minut på panden. 
 
Okonomiyaki-sauce: Bland alle ingredienserne godt sammen. 
 
Servering: Læg en skefuld fyld på den nederste halvdel af hver omelet og fold den anden halvdel henover. Pynt med kewpie-mayonnaise, okonomiayki-sauce, purløg, bonitoflager og nori. Retten serveres med syltet ingefær.

Opskrifts-ID: F1016

Opskrift som PDF

Download som PDF

Få mere at vide

Har du spørgsmål vedrørende vores opskrifter eller produkter?

Vi vil altid gerne hjælpe

Tag kontakt til os nu

Tag kontakt til os!

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvor man kan købe dem eller vil du gerne vide mere om Kikkoman? Så tag endelig kontakt til os!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* påkrævet felt

Vær opmærksom på databeskyttelseserklæringen. Du kan finde yderligere forretningsmæssige oplysninger i kolofonen under Impressum.