

Ørred i tempura med ananas og litchi
Ved disse sprøde fiskespyd møder det salte det frugtige. Kikkoman panko giver lidt knas til retten, og spyddene serveres med en frugtig og krydret sauce af ananas og litchi i kombination med Kikkoman poke sauce.
Ingredienser
Fisken:
Tilbehør:
- Fish (2 skewers of 75 g each), approx. 150 g
- Rice + quinoa, approx. 120 g
- Fruit & vegetables, approx. 130 g
- Additional toppings, approx. 30 g
Fremgangsmåde
Step 1
Læg ørredstrimlerne i en skål og mariner dem i Kikkoman poke sauce i 5 minutter. Stik derefter de marinerede strimler fisk på spyddene i et zigzagmønster.
Step 2
Bland tempuramel, salt og koldt vand sammen til en glat dej. Dyp fiskespyddene i tempuradejen og vend dem i Kikkoman panko. Steg dem i varm olie ved 175 °C i 5 minutter, indtil de er gyldenbrune.
Step 3
Bland quinoa med ris og del blandingen op på serveringsskålene. Anret ananas, litchi, agurk og spirer ovenpå. Læg de færdige spyd øverst og smag til med Kikkoman poke sauce. Pynt retten med koriander, citronbåde og sesamfrø.
Tip:
Du får det bedste resultat, hvis du skærer fiskefileterne på langs. Det giver dig en strimmel per spyd. Tempuradejen kan smages til med krydderier efter smag og behag.
Opskrifts-ID: F1046
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide