Mexicanske majskolber med krydret ost
Mexicanske majskolber med krydret ost

Mexicanske majskolber med krydret ost

Samlet tid45 min.

Elote, grillede majskolber med mayonnaise og ost, er en mexicansk streetfood-klassiker, der kan findes på mange trendy madblogs i hele verden. Kikkoman Teriyaki glaze giver retten lige præcis det smagsboost, som den har brug for.

Ingredienser

10 Portioner

Majs:

10 
majskolber

Topping:

500 g
mayonnaise
300 g
stærk cheddar, revet
100 g
frisk koriander, finthakket
150 g
forårsløg eller purløg, finthakket
1 
chili, hakket (valgfrit)
2 spsk.
citronskal
1 tsk.
røget paprika
1 tsk.
sød paprika
1 tsk.
stødt spidskommen
1 tsk.
stødt koriander
1 tsk.
salt
1 tsk.
sukker

Fremgangsmåde

Majs: Pensl majskolberne med Kikkoman Teriyaki glaze og pak dem ind i alufolie. Grill eller bag dem i ovnen i 20-30 minutter. Sørg for at vende dem med jævne mellemrum. 
 
Topping: Bland citronskal med paprika, spidskommen, koriander, salt og sukker. Tag majskolberne ud af alufolien og fordel mayonnaise jævnt over dem. Drys først med ost og derefter med krydderurter og krydderier. 
 
Servering: Tilføj hakket chili for at give retten et ekstra pift.

Opskrifts-ID: F1015

Opskrift som PDF

Download som PDF

Få mere at vide

Har du spørgsmål vedrørende vores opskrifter eller produkter?

Vi vil altid gerne hjælpe

Tag kontakt til os nu

Tag kontakt til os!

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvor man kan købe dem eller vil du gerne vide mere om Kikkoman? Så tag endelig kontakt til os!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* påkrævet felt

Vær opmærksom på databeskyttelseserklæringen. Du kan finde yderligere forretningsmæssige oplysninger i kolofonen under Impressum.