Krydrede kyllingepopcorn
Krydrede kyllingepopcorn

Krydrede kyllingepopcorn

Samlet tid90 min.

Nemt, sprødt og lækkert: denne kyllingesnack med duftende krydderier og dybstegt thaibasilikum får et sødmefyldt og krydret smagsløft takket være vores Kikkoman Teriyaki marinade.

Ingredienser

10 Portioner

Kylling:

2 ½ kg
kyllingebrystfilet
5 
fed hvidløg, hakket
2 spsk.
tomatpuré
200 ml
risvin til madlavning
1 tsk.
five spice-krydderiblanding

Panade:

500 g
kartoffelstivelse
2 liter
stegeolie
250 g
æggehvider
300 g
brødkrummer

Krydderier:

1 tsk.
Sichuanpeber
1 tsk.
sort peber
4 tsk.
salt
1 tsk.
five spice-krydderiblanding
2 tsk.
stærk paprika
1 spsk.
hvide sesamfrø
1 spsk.
sorte sesamfrø
100 g
thaibasilikum

Fremgangsmåde

Kylling: Skær kyllingen i mindre stykker og læg dem i en skål. Bland dem godt med hvidløg, five spice-pulver, Kikkoman Teriyaki marinade, tomatpuré og risvin. Lad kødet marinere i mindst en time. 
 
Panering og krydderier: Rist krydderierne på en tør pande, kværn dem til pulver eller stød dem i en morter. Hak thaibasilikum. Tag kyllingen op af marinaden og hæld væden fra. Tilsæt æggehvider og kartoffelstivelse og bland det godt sammen med kyllingestykkerne. Vend kyllingestykkerne i brødkrummerne og steg dem, indtil de er gyldenbrune. Derefter dybsteges basilikumbladene, indtil de er sprøde.
 
Servering: Drys krydderiblandingen og basilikum udover kyllingen inden servering.

Opskrifts-ID: F1008

Opskrift som PDF

Download som PDF

Få mere at vide

Har du spørgsmål vedrørende vores opskrifter eller produkter?

Vi vil altid gerne hjælpe

Tag kontakt til os nu

Tag kontakt til os!

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvor man kan købe dem eller vil du gerne vide mere om Kikkoman? Så tag endelig kontakt til os!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* påkrævet felt

Vær opmærksom på databeskyttelseserklæringen. Du kan finde yderligere forretningsmæssige oplysninger i kolofonen under Impressum.