

Krydrede kyllingepopcorn
Nemt, sprødt og lækkert: denne kyllingesnack med duftende krydderier og dybstegt thaibasilikum får et sødmefyldt og krydret smagsløft takket være vores Kikkoman Teriyaki marinade.
Ingredienser
Kylling:
Panade:
Krydderier:
Fremgangsmåde
Kylling: Skær kyllingen i mindre stykker og læg dem i en skål. Bland dem godt med hvidløg, five spice-pulver, Kikkoman Teriyaki marinade, tomatpuré og risvin. Lad kødet marinere i mindst en time.
Panering og krydderier: Rist krydderierne på en tør pande, kværn dem til pulver eller stød dem i en morter. Hak thaibasilikum. Tag kyllingen op af marinaden og hæld væden fra. Tilsæt æggehvider og kartoffelstivelse og bland det godt sammen med kyllingestykkerne. Vend kyllingestykkerne i brødkrummerne og steg dem, indtil de er gyldenbrune. Derefter dybsteges basilikumbladene, indtil de er sprøde.
Servering: Drys krydderiblandingen og basilikum udover kyllingen inden servering.
Opskrifts-ID: F1008
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide