

Kødboller med mangosalsa
Disse saftige kødboller er lavet af en blanding af hakket okse- og lammekød og smager af Grækenland. En mangosalsa med Kikkoman teriyaki marinade giver retten en sød-salt smagsnote fra Thailand.
Ingredienser
Kødboller:
Mangosalsa:
200 g kødboller (5 stykker à ca. 40 g) - 100 g salsa
Fremgangsmåde
Step 1
Bland løg, hvidløg, paprikapulver, spidskommen, oregano og Kikkoman teriyaki marinade sammen med kødet. Form boller af blandingen på størrelse med golfbolde (ca. 45 g per styk) og tryk dem let flade. Steg dem på begge sider i ca. 2 minutter, indtil de er brunede.
Step 2
Hæld mango, løg, koriander og chili i en skål og bland med Kikkoman teriyaki marinade og limesaft.
Step 3
Fordel salsaen på tallerkenerne og server retten med kødbollerne ovenpå saucen.
Tip:
For at sikre dig, at alle kødboller har samme størrelse, kan du anvende en isske.
Opskrifts-ID: F1028
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide