Kødboller med mangosalsa
Kødboller med mangosalsa

Kødboller med mangosalsa

Samlet tid55 min.
35 min.Arbejdstid
20 min.Tilberedningstid

Disse saftige kødboller er lavet af en blanding af hakket okse- og lammekød og smager af Grækenland. En mangosalsa med Kikkoman teriyaki marinade giver retten en sød-salt smagsnote fra Thailand.

Ingredienser

10 Portioner

Kødboller:

250 g
salatløg i små tern
30 g
finthakket hvidløg
3 g
sødt paprikapulver
3 g
stødt spidskommen
1 g
tørret oregano
1 kg
hakket lammekød
1 kg
hakket oksekød

Mangosalsa:

600 g
mango, udstenet, skrællet og skåret i tern
150 g
finthakket rødløg
30 g
hakket frisk koriander
7 g
finthakket chili
50 ml
limesaft
Allergener:
Gluten, soja, sulfitter
Samlet vægt per portion:
300 g
Vægt per ingrediens:

200 g kødboller (5 stykker à ca. 40 g) - 100 g salsa

Fremgangsmåde

Step 1

Bland løg, hvidløg, paprikapulver, spidskommen, oregano og Kikkoman teriyaki marinade sammen med kødet. Form boller af blandingen på størrelse med golfbolde (ca. 45 g per styk) og tryk dem let flade. Steg dem på begge sider i ca. 2 minutter, indtil de er brunede.

Step 2

Hæld mango, løg, koriander og chili i en skål og bland med Kikkoman teriyaki marinade og limesaft.

Step 3

Fordel salsaen på tallerkenerne og server retten med kødbollerne ovenpå saucen.

Tip:

For at sikre dig, at alle kødboller har samme størrelse, kan du anvende en isske.

Opskrifts-ID: F1028

Opskrift som PDF

Download som PDF

Få mere at vide

Har du spørgsmål vedrørende vores opskrifter eller produkter?

Vi vil altid gerne hjælpe

Tag kontakt til os nu

Tag kontakt til os!

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvor man kan købe dem eller vil du gerne vide mere om Kikkoman? Så tag endelig kontakt til os!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* påkrævet felt

Vær opmærksom på databeskyttelseserklæringen. Du kan finde yderligere forretningsmæssige oplysninger i kolofonen under Impressum.