

Crumble med pære og æbler med vegansk topping
Hemmeligheden bag denne ret er frugten, der er marineret i Kikkoman sojasauce. Du kan tilpasse mængden afhængigt af frugtens sødme, da ekstra sauce ved særligt sød frugt som pærer, blommer eller bananer fremhæver den gode smag.
Ingredienser
Crumble:
Derudover:
- 80 g frugt
- 60 g crumble
- 50 g is
Fremgangsmåde
Step 1
Hæld æble og pære i tern i en skål. Tilsæt citronsaft, Kikkoman sojasauce med mindre salt og vaniljesukker, og bland det hele godt sammen.
Step 2
Bland mel, margarine og sukker sammen til en ensartet dej. Sæt den i køleskabet i 30 minutter.
Step 3
Fordel frugtblandingen i de smurte ramekiner og top med den afkølede crumbledej.
Step 4
Forvarm ovnen til 200 °C med varmluft, og bag de små crumbles i 30 minutter.
Step 5
Server de færdigbagte crumbles lune med en kugle is, hvis ønsket.
Tip:
Du kan erstatte Kikkoman sojasauce med mindre salt med Kikkoman ponzu citrus sojasauce, alt efter smag og behag.
Opskrifts-ID: F1089
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide