
Vand, Sojabønner, Hvede, Salt.
Soja, gluten
Hvorfor vælge denne sauce?
- Smag: sød, salt, let syrlig, maltagtig
Konsistens: flydende
Når det gælder mere komplekse smagsnuancer, er særlige ingredienser helt essentielle. Og når det gælder umami, findes der ingen erstatning for den autentiske opskrift på denne naturligt bryggede sojasauce fra Kikkoman. Saucen er uundværlig i professionelle køkkener.
Denne sojasauce er naturligvis 100 % vegansk – og det er blot én af de mange grunde til, at den er så alsidigt brugbar. Den er fyldt med lag på lag af smag: salt, sødme, let syrlighed og en maltagtig dybde. Men det, der altid skiller sig ud, er dens dybe, robuste karakter og den smukt afbalancerede smagsprofil.
En mere mild og budgetvenlig udgave af vores premium sojasauce. Dens lette smagsprofil gør den usædvanligt alsidig – perfekt til at forbedre japansk mad samt pasta, burgere, salater og endda desserter, uden på nogen måde at dominere smagsmæssigt.


















