

Krydrede ostespätzle
Ostespätzle med et asiatisk islæt: Den karakteristiske smag kommer ikke kun fra sambal oelek og shiitake-svampene, men også fra vores Kikkoman teriyaki marinade.
Ingredienser
Spätzle:
Ostesauce:
Derudover:
- Spaetzle, ca. 180 g
- Sauce, ca. 170 g
Fremgangsmåde
Step 1
Kog spätzle i henhold til pakkens anvisninger og hold dem varme.
Step 2
Svits løg, hvidløg og svampe i det klarede smør, til løget er gennemsigtigt. Hæld blandingen igennem en sigte og sørg for at opsamle smørret. Hæld smørret tilbage i panden og rør mel heri. Rør den kolde mælk i ved middel varme og bring saucen i kog. Vær forsigtig med ikke at brænde den på. Rør Kikkoman teriyaki marinade, ost, sambal oelek og svampe og løg i saucen og lad den simre i 5 minutter ved lav varme.
Step 3
Server de færdige spätzle i dybe tallerkener, hæld saucen over og pynt med ristede løg og purløg.
Tip:
Hæld en smule olie over de færdige spätzle for at undgå, at de klistrer sammen. Det gør opbevaringen af dem langt nemmere.
Opskrifts-ID: F1048
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide