Koreanske lammespyd med kimchi
Koreanske lammespyd med kimchi

Koreanske lammespyd med kimchi

Samlet tid45 min.

En koreansk nationalskat: Den fermenterede kål kimchi bliver traditionelt fremstillet over flere dage. Kikkoman giver dig en genvej til den krydrede lækkerhed med sin Kikkoman Kimchi chilisauce, ser i denne opskrift harmonerer perfekt med aromatisk lammekød, sprøde nødder og friske krydderurter.

Ingredienser

10 Portioner

Lammekød:

1 ½ kg
udbenet lammekølle
100 g
peanuts, hakkede
1 spsk.
limeskal
6 
fed hvidløg, hakkede
80 g
fermenteret sojabønnepasta
250 ml
risvin til madlavning
Sort peber, friskkværnet
Træspyd

Peanutmayonnaise:

800 g
mayonnaise
150 g
peanutbutter
100 ml
limesaft
2 spsk.
sukker
2 
chili, finthakkede
100 g
frisk koriander, finthakket

Servering:

150 g
koriander, hele blade
3 
limefrugter

Fremgangsmåde

Lammekød: Skær kødet i tynde strimler og læg det i en marinade bestående af Kikkoman Kimchi chilisauce, risvin, nødder, hvidløg, sojapasta og limeskal. Smag til med peber, og lad det marinere i minimum 30 minutter. Sæt kødet på spyddene og steg dem i cirka 5 minutter på en meget varm grill lige inden servering. 
 
Peanutmayonnaise: Bland alle ingredienserne godt sammen. 
 
Servering: Drys koriander over spyddene og server med peanutmayonnaise og limefrugt skåret i både.

Opskrifts-ID: F1014

Opskrift som PDF

Download som PDF

Få mere at vide

Har du spørgsmål vedrørende vores opskrifter eller produkter?

Vi vil altid gerne hjælpe

Tag kontakt til os nu

Tag kontakt til os!

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvor man kan købe dem eller vil du gerne vide mere om Kikkoman? Så tag endelig kontakt til os!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* påkrævet felt

Vær opmærksom på databeskyttelseserklæringen. Du kan finde yderligere forretningsmæssige oplysninger i kolofonen under Impressum.