

Koreanske lammespyd med kimchi
En koreansk nationalskat: Den fermenterede kål kimchi bliver traditionelt fremstillet over flere dage. Kikkoman giver dig en genvej til den krydrede lækkerhed med sin Kikkoman Kimchi chilisauce, ser i denne opskrift harmonerer perfekt med aromatisk lammekød, sprøde nødder og friske krydderurter.
Ingredienser
Lammekød:
Peanutmayonnaise:
Servering:
Fremgangsmåde
Lammekød: Skær kødet i tynde strimler og læg det i en marinade bestående af Kikkoman Kimchi chilisauce, risvin, nødder, hvidløg, sojapasta og limeskal. Smag til med peber, og lad det marinere i minimum 30 minutter. Sæt kødet på spyddene og steg dem i cirka 5 minutter på en meget varm grill lige inden servering.
Peanutmayonnaise: Bland alle ingredienserne godt sammen.
Servering: Drys koriander over spyddene og server med peanutmayonnaise og limefrugt skåret i både.
Opskrifts-ID: F1014
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide