Frugtig asiatisk quesadilla med andekød
Frugtig asiatisk quesadilla med andekød

Frugtig asiatisk quesadilla med andekød

Samlet tid25 min.

Mexico møder Asien i denne lækre opskrift. I stedet for kylling og ost kan du overraske dine gæster med krydret fyld af andekød, mango og ananas. Kikkoman Teriyaki glaze giver retten en fyldig, sødmefyldt smag uden at den skal simre i flere timer.

Ingredienser

10 Portioner
700 g
hvedetortillas

Fyld:

2 kg
andebryst
500 g
mango, skåret i tern
500 g
ananas, skåret i tern
3 tsk.
five spice-krydderiblanding
100 ml
Shaoxing risvin
400 g
skalotteløg
4 spsk.
frisk koriander, finthakket
100 ml
madolie

Fremgangsmåde

Fyld: Fjern skindet fra andebrysterne og hak kødet i en kødhakker eller foodprocessor. Hak skalotteløg og steg dem i olie, indtil de bliver gennemsigtige. Tilsæt derpå andekødet og steg det i 5 minutter. Tilsæt mango og ananas, og kog af med Shaoxing risvin. Tilsæt Kikkoman Teriyaki glaze og five spice-krydderiblanding og lad det koge ind. Fold til sidst den hakkede koriander ned i blandingen. 
Servering: Læg tortillaerne på en pande en efter en og læg noget af fyldet på den ene halvdel. Fold den tomme halvdel henover fyldet og steg tortillaen, indtil den er gyldenbrun på begge sider. Skær de færdige tortillas over på midten inden servering.

Opskrifts-ID: F1011

Opskrift som PDF

Download som PDF

Få mere at vide

Har du spørgsmål vedrørende vores opskrifter eller produkter?

Vi vil altid gerne hjælpe

Tag kontakt til os nu

Tag kontakt til os!

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvor man kan købe dem eller vil du gerne vide mere om Kikkoman? Så tag endelig kontakt til os!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* påkrævet felt

Vær opmærksom på databeskyttelseserklæringen. Du kan finde yderligere forretningsmæssige oplysninger i kolofonen under Impressum.