

Frugtig asiatisk quesadilla med andekød
Mexico møder Asien i denne lækre opskrift. I stedet for kylling og ost kan du overraske dine gæster med krydret fyld af andekød, mango og ananas. Kikkoman Teriyaki glaze giver retten en fyldig, sødmefyldt smag uden at den skal simre i flere timer.
Fremgangsmåde
Fyld: Fjern skindet fra andebrysterne og hak kødet i en kødhakker eller foodprocessor. Hak skalotteløg og steg dem i olie, indtil de bliver gennemsigtige. Tilsæt derpå andekødet og steg det i 5 minutter. Tilsæt mango og ananas, og kog af med Shaoxing risvin. Tilsæt Kikkoman Teriyaki glaze og five spice-krydderiblanding og lad det koge ind. Fold til sidst den hakkede koriander ned i blandingen.
Servering: Læg tortillaerne på en pande en efter en og læg noget af fyldet på den ene halvdel. Fold den tomme halvdel henover fyldet og steg tortillaen, indtil den er gyldenbrun på begge sider. Skær de færdige tortillas over på midten inden servering.
Opskrifts-ID: F1011
Opskrift som PDF
Download som PDFFå mere at vide