Test produktet med alle sanser

Kikkoman – kvalitet, der kan ses, lugtes og smages

Lad det komme an på en prøve!

Se forskellen ...

Kan du se forskellen mellem sojasaucerne på de to tallerkener? Kikkoman sojasauce er kendetegnet ved en klar og levende nøddebrun farve, mens den ikke-naturligt bryggede sojasauce er mørk og uklar som sirup.

 

Lugt forskellen ...

Prøv at røre lidt rundt i de forskellige sojasaucer med en spisepind. Hold derefter spisepinden op under næsen, og træk vejret dybt ind. Du vil mærke en markant forskel: Kikkoman sojasauce dufter let sødligt og udsender en fin, appetitvækkende aroma. Sojasauce, som ikke er naturligt brygget, lugter derimod meget stærkt, og aromaen har et kemisk præg.

Mærk forskellen ...

Dyp en spisepind i hver sojasauce. Mørk, kemisk sojasauce hænger ved spidsen af spisepinden. Kikkoman sojasauce drypper derimod lindt af. Det er et klart tegn på kvalitet.

Smag forskellen ...

Smag på et par dråber Kikkoman sojasauce. Du vil straks mærke, at saucen har en behagelig rund og fyldig smag med en kompleks mangfoldighed af aromaer. Det gør den velegnet til at fremhæve forskellige råvarers egen smag uden at overdøve den. Sojasauce, som ikke er naturligt brygget, smager derimod salt, dominerende og kunstigt.