Hvad gør Kikkoman sojasauce unik

Kvalitet, pålidelighed, smag og selvfølgelig vores prisvindende dispenserflaske – der er mange årsager til, at Kikkoman naturligt brygget sojasauce bliver værdsat af både professionelle køkkenchefer og hobbykokke over hele verden. Find ud af, hvorfor Kikkoman sojasauce er så populær.

1.

Naturlige ingredienser

Kikkoman naturligt brygget sojasauce er lavet af fire omhyggeligt udvalgte ingredienser: vand, sojabønner, hvede og salt. Vi garanter, at alle vores sojabønner er GMO-fri.

2.

Ingen kunstige tilsætningsstoffer

Der er ikke anvendt kunstige tilsætningsstoffer, såsom smagsforstærkere, farvestoffer eller konserveringsmidler i udviklingen af vores rene og smagfulde sojasauce. Vi benytter udelukkende naturlige ingredienser af høj kvalitet.

3.
Helt naturligt brygget

Kikkoman sojasauce brygges helt naturligt i en flere måneder lang gæringsproces, hvor både smag og aroma udvikler sig naturligt – uden brug af kemiske tilsætningsstoffer overhovedet.

4.

Komplekse aromaer

Under brygningen dannes der omkring 300 forskellige aroma- og smagskomponenter, der minder om vanilje, frugt, whisky eller kaffe. Tilsammen udgør de den ekstraordinære og karakteristiske aroma i sojasaucen.

5.

Særlig højt indhold af protein og kvælstof

På det japanske marked klassificeres sojasauce ud fra indholdet af protein og kvælstof i henhold til Japanese Agricultural Standard (JAS). Klassifikationen angiver, hvor rig på umami en sojasauce er. Kikkoman naturligt brygget sojasauce indeholder 10 g protein per 100 ml, hvilket placerer den i kategorien af sojasaucer med ”særlig højt indhold”.

Klassifikation

Kvælstof g/100 ml

Protein g/100 ml

Særlig højt indhold

>1.50 

>9.38

Højt indhold

>1.35

>8.44

Normalt indhold

>1.20

>7.50

 

6.
Fyldig smag af umami

Kombinationen af de fem smagssanser -sød, sur, salt, bitter og umami - samt den diskrete balance mellem dem giver Kikkoman naturligt brygget sojasauce sin helt unikke smag. Sojasauce er særligt rig på naturlige umami-komponenter, som opstår under bryggeprocessen.

7.

Klar og rødbrun farve

Den karakteristiske farve, som er unik for Kikkoman naturligt brygget sojasauce, er et resultatet af den såkaldte ”Maillard-reaktion”. To til tre måneder fra bryggeprocessens start begynder glukose og andre sukkerarter at reagere med aminosyrer. Denne reaktion producerer et brunt pigment ved navn melanoidin, som giver sojasaucen sin flotte og karakteristiske farve.

8.

Aroma, udseende og duft

En af de særlige egenskaber ved Kikkoman naturligt brygget sojasauce er, at både dens aroma og farve bliver kraftigere, når den opvarmes. Tilmed har sojasaucen en særlig virkning på friske råvarers lugt, især fisk og skaldyr, som har særligt godt af at blive marineret i sojasauce.

9.

Fremstillet i Europa

Kikkoman naturligt brygget sojasauce er fremstillet i Europa i overensstemmelse med europæisk lovgivning.

Få mere at vide

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.