



Gluten findes i de fleste slags korn, inklusiv hvede, som vi bruger til at fremstille vores naturligt bryggede sojasaucer. Men der er godt nyt til sojasaucefans med glutenintolerance for vores sortiment omfatter naturligt brygget Tamari glutenfri sojasauce. Ligesom vores klassiske saucer gennemgår den glutenfri version en fuldstændig naturlig fermenteringsproces, og den er ikke hverken mindre anvendelig eller velsmagende end originalerne.
Den naturligt bryggede Tamari glutenfri sojasauce kan bruges til hvilken som helst opskrift i stedet for vores naturligt bryggede sojasauce. Fordi alle holder af dens smag, selv folk uden cøliaki, er det ikke nødvendigt at bruge to forskellige saucer, når du tilbereder mad.
Vores Tamari glutenfri sojasauce fremstilles nu efter en ny opskrift og er ikke bare glutenfri, den er også halal. Der kan dog stadig være nogle flasker fremstillet efter den tidligere recept på supermarkedernes hylder. Hvis du specifikt ønsker halal versionen, så læs ingredienslisten og se efter det certificerede Halal symbol på etiketten.
Denne sojasauce blev officielt mærket med V-mærket af den uafhængige European Vegetarian Union (EVU) i henhold til en striks kontrol- og udvalgsprocedure.