Produktion

Kikkomans historie går mere end 300 år tilbage, og virksomheden er i dag verdens største producent af naturligt brygget sojasauce. Den flydende sojasauce fremstilles i Nederlandene, mens dehydreringen finder sted i Tyskland.

 

Produktionsprocessen

De fire naturlige råvarer – vand, sojabønner, hvede og salt. – udvælges med stor omhu. Gæringsprocessen sættes i gang med vores egen starterkultur. Der tilsættes ingen kunstige tilsætningsstoffer under hele produktionsprocessen. Sojasaucens farve, smag, aromakomponenter og den velafbalancerede kraftige, runde og fyldige smag (Umami) er resultatet af en flere måneder lang bryggeproces, som er underlagt strenge kontroller.

Få mere at vide

Tag kontakt til os!

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, hvor man kan købe dem eller vil du gerne vide mere om Kikkoman? Så tag endelig kontakt til os!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* påkrævet felt

Vær opmærksom på databeskyttelseserklæringen. Du kan finde yderligere forretningsmæssige oplysninger i kolofonen under Impressum.