Det er tid til umami

Umami

Essensen af denne tid findes i dens smag: umami. Krydret, intens og varmende. Umami er ikke et krydderi, men derimod den femte smag ved siden af salt, sødt, surt og bittert. Det giver hver eneste ret en karakteristisk og lækker dybde. Vores festlige opskrifter er også fyldt med umami. De indbyder til at afprøve denne store variation af smagsnuancer. Fra fyldigt til sødt, fra traditionelt til eksotisk. Her finder du inspiration til hyggelige aftener og festlige sammenkomster. Kikkoman sojasauce er allround-krydderiet, der hjælper med smagen i alt fra fingerfood, dips, supper, internationale eller regionale retter og endda lækkert tilbehør. Bliv overrasket af smagen, der varmer både krop og sjæl!

FEJRING AF ÅRSTIDENS SMAGE

Vinteren er en særlig årstid. Det er tiden, hvor venner og familie mødes for at snakke, grine og nyde hinandens selskab. At det bliver koldt udenfor, og dagene endnu kortere, gør disse øjeblikke endnu mere særlige. Der må selvfølgelig ikke mangle lækker mad på bordet. Kikkoman sojasauce kan tilføre en raffineret smag til forretter, hovedretter, desserter og små snacks, og dine gæster vil elske det! Alt fra solide europæiske gryderetter til lækre japanske supper bringer hygge og glæde i vintertiden.

DENNE DESSERT ER
UNIK!

Er du klar til en ny dessertoplevelse?
Den kommer her: tempurastegte kanelæbler
med matchasauce. Lækkert!

Til opskriften
NYD NATURLIG VELSMAG

Det kræver kun fire naturlige ingredienser for at skabe en dyb, fyldig og intens smag: vand, sojabønner, hvede og salt. Kikkoman sojasauce brygges ud fra en traditionel japansk opskrift, der har været uændret i over 300 år.

POPULÆRE REGIONALE RETTER

Traditioner er noget helt særligt, især i køkkenet. Ved nogle retter er du ikke i tvivl om, at de smager af vinter- og juletiden: festligt, intenst og velkendt. Her er nogle af vores favoritter fra det hjemlige køkken. God appetit!

SÅDAN FEJRER ANDRE DENNE ÅRSTID

Europa er alsidig - og det gælder også vores traditioner. Det drejer sig ikke blot om, hvorledes huset pyntes til højtiderne, julesange og gaver, men i høj grad også om maden. I England gemmes en mønt i den berømte Christmas Pudding og i Danmark lægges der en mandel i risalamanden. Så er det blot spørgsmålet, hvem der er den heldige vinder!

Det er altid spændende at udvide sin kulinariske horisont. Langtidsbagt honningglaseret skinke, fyldt græskar, glaseret kalkun, friske muslinger - ligesom hver eneste familie har sine egne traditioner, har også hvert land faste traditionsretter. Opdag vores europæiske naboers festlige retter, og start dine egne traditioner!

KOM I DEN RETTE STEMNING MED VORES FILM OM VINTERSÆSONEN! Se filmen

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.