
Det er tid til umami
Essensen af denne tid findes i dens smag: umami. Krydret, intens og varmende. Umami er ikke et krydderi, men derimod den femte smag ved siden af salt, sødt, surt og bittert. Det giver hver eneste ret en karakteristisk og lækker dybde. Vores festlige opskrifter er også fyldt med umami. De indbyder til at afprøve denne store variation af smagsnuancer. Fra fyldigt til sødt, fra traditionelt til eksotisk. Her finder du inspiration til hyggelige aftener og festlige sammenkomster. Kikkoman sojasauce er allround-krydderiet, der hjælper med smagen i alt fra fingerfood, dips, supper, internationale eller regionale retter og endda lækkert tilbehør. Bliv overrasket af smagen, der varmer både krop og sjæl!

Traditioner er noget helt særligt, især i køkkenet. Ved nogle retter er du ikke i tvivl om, at de smager af vinter- og juletiden: festligt, intenst og velkendt. Her er nogle af vores favoritter fra det hjemlige køkken. God appetit!
Det er altid spændende at udvide sin kulinariske horisont. Langtidsbagt honningglaseret skinke, fyldt græskar, glaseret kalkun, friske muslinger - ligesom hver eneste familie har sine egne traditioner, har også hvert land faste traditionsretter. Opdag vores europæiske naboers festlige retter, og start dine egne traditioner!





















