Previous
Next
Tilgængelige størrelser
250 ml flaske

Teriyaki sauce med ristet hvidløg

Hvis du er fan af teriyaki-retter og grillmad, vil du elske Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg!

Den tilfører alle retter med kød, fjerkræ, fisk og grøntsager et let pikant pift. De udsøgte friske råvarer og den fine hvidløgssmag giver dine grillretter, ovnretter og panderetter en kraftig rund og fyldig smag – og saucen er også superlækker som dip. Ligesom alle vores andre teriyaki-specialiteter er Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg også baseret på vores klassiker: Kikkoman naturligt brygget sojasauce.

Betegnelsen teriyaki er en sammensætning af de to japanske ord teri (glans) og yaki (grilning/stegning). I Japan har teriyaki-tilberedte retter gennem mange generationer været en fast del af et godt traditionelt måltid.

Her marinerer man eksempelvis skaldyr, kød eller grøntsager i teriyaki marinade, før de steges, sauteres eller grilles. Klassiske teriyaki-saucer har en fin sur-sød smag og giver såvel panderetter og gryderetter som ovnretter og grillretter en uforlignelig aroma – ikke kun i det japanske køkken! Teriyaki-saucer er også velegnede som krydderi til stegte, gratinerede eller grillede retter fra alle andre steder i verden.

Kikkomans teriyaki-saucer er færdigmarinader i førsteklasses kvalitet. Du kan vælge mellem forskellige smagsretninger: I tillæg til den lækre naturel-udgave fås vores Teriyaki marinade også i varianter med ristet hvidløg, honning eller sesam. Hertil kommer en glutenfri udgave. Prøv dem – du vil elske dem! De gør det supernemt at give marinerede eller grillede retter en rund og fyldig smag.

se mere

ingredienser

Sojasauce (Vand, SojabønnerHvede, Salt), Sukker, Vand, Vin (indeholderSvovldioxid), Ristet hvidløgspulver (3,8%) (Hvidløg, Solsikkeolie), Spriteddike, Modificeret majsstivelse, Hakket hvidløg (1,4%), Salt

Ernæringsværdier

Energi635 kJ
Fedt< 0,5 g
heraf mættede fedtsyrer0 g
Carbohydrate28 g
heraf sukkerarter23 g
Protein5,2 g
Salt7,3 g

Vidste du, at …

Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg udgør en fremragende færdigmarinade: Den er særdeles velegnet til stegt kylling, oksekød, rejer eller revelsben og gør råvarerne ekstra møre, når de marineres i mindst 30 minutter inden stegning. Den sødlige og samtidig pikante Teriyaki sauce kan også fint bruges til stegte ris. Et par stænk på panden garanterer spændende smagseksplosioner!