Teriyaki marinade
Previous
Next
Tilgængelige størrelser
250 ml flaske

Teriyaki marinade

Er du vild med kød og grøntsager, som er pikant marineret, grillet eller stegt? Så er er Kikkoman Teriyaki marinade perfekt til dig! 

Teriyaki marinade er især populær om sommeren i grillsæsonen, men den er også særdeles velegnet som et krydret pift til dips eller til retter, der steges kort på panden. Teriyaki marinade er fremstillet på basis af Kikkoman Naturligt brygget sojasauce og er derfor også kendetegnet ved den samme umiskendelige kraftige og fyldige smag.

Betegnelsen teriyaki er en sammensætning af de to japanske ord teri (glans) og yaki (grilning/stegning). I Japan har teriyaki-tilberedte retter gennem mange generationer været en fast del af et godt traditionelt måltid.

Her marinerer man eksempelvis skaldyr, kød eller grøntsager i teriyaki-marinade, før de steges, sauteres eller grilles. Klassiske teriyaki-saucer har en fin sur-sød smag og giver såvel panderetter og gryderetter som ovnretter og grillretter en uforlignelig aroma – ikke kun i det japanske køkken! Teriyaki-saucer er også velegnede som krydderi til stegte, gratinerede eller grillede retter fra alle andre steder i verden.

Kikkomans teriyaki-saucer er færdigmarinader i førsteklasses kvalitet. Du kan vælge mellem forskellige smagsretninger: I tillæg til den lækre naturel-udgave fås vores Teriyaki marinade også i varianter med ristet hvidløg, honning eller sesam. Hertil kommer en glutenfri udgave. Prøv dem – du vil elske dem! De gør det supernemt at give marinerede eller grillede retter en rund og fyldig smag.

Denne Kikkoman sauce er egnet til veganere.

se mere

Ingredienser

Sojasauce (Vand, SojabønnerHvede, Salt), Vin (indeholder Svovldioxid), Sukker, Vand, Spriteddike, Salt, Krydderiekstrakter, Løgpulver, Hvidløgspulver.

Næringsindhold pr. 100 ml

Energi420 kJ / 100 kcal
Fedt0 g
heraf mættede fedtsyrer0 g
Kulhydrat12 g
heraf sukkerarter11 g
Protein6,7 g
Salt10,2 g

Vidste du, at …

Kikkoman Teriyaki marinade er en førsteklasses færdigmarinade. Du tager bare låget af og marinerer råvarerne i 30 minutter eller længere, så er de klar til grillen! Et godt tip: Jo længere marinering, desto kraftigere bliver smagen, og desto mørere bliver grillvarerne.

Vores tip til lakseelskere

Prøv at marinere dine laksefileter i vores Teriyaki marinade. Lad dem trække i marinaden i ca. en time i køleskabet, og steg dem derefter i et par minutter på hver side. Hvis du ønsker en ekstra kraftig smag, kan du pensle med lidt ekstra marinade af og til. Serveres med ingefær og ris – færdig!