































Tilgængelige størrelser
Teriyaki glutenfri marinade
Kikkoman Teriyaki glutenfri marinade giver alle sojasauce-elskere – også dem, der ikke kan tåle gluten! – mulighed for at nyde deres kød og grøntsager med karakteristisk teriyaki-smag. Hvad enten det er som marinade i grillsæsonen eller som krydderi til pandestegte retter: Teriyaki-sauce giver maden en fantastisk kraftig og fyldig smag.
Teriyaki betegner en japansk tilberedningsmåde for kød og fisk. Her bliver ingredienserne marineret og derefter grillet eller stegt, hvorved de får en sødlig og pikant smag. Teriyaki marinade er dog ikke kun forbeholdt det japanske køkken – den er mindst lige så perfekt til klassiske grillretter af enhver art. Desuden er den fremragende til ris eller salat. Sidst, men ikke mindst er vores Teriyaki glutenfri marinade også særdeles velegnet som krydderi til lækre dips.
Denne Kikkoman sauce er egnet til veganere.
Ingredienser
Glutenfri sojasovs (Vand, Sojabønner, Salt, Spirituseddik), Vin (indeholder Svovldioxid), Sukker, Vand, Spirituseddik, Salt, Krydderiekstrakter, Løgpulver, Hvidløgspulver.
Næringsindhold
pr. 100 ml
Energi | 430 kJ / 103 kcal |
Fedt | 0 g |
heraf mættede fedtsyrer | 0 g |
Kulhydrat | 14 g |
heraf sukkerarter | 14 g |
Protein | 6,9 g |
Salt | 11,5 g |
Vidste du, at …
Gluten består af en gruppe proteiner og er eksempelvis årsagen til, at dej klistrer, for gluten bliver elastisk, når det kommer i forbindelse med vand. På verdensplan er ca. én ud af 3000 overfølsom over for gluten, dog med betydelige regionale forskelle.