






























Tilgængelige størrelser
Tamari glutenfri sojasauce
En god nyhed til alle sojasauce-elskere, som ikke kan tåle gluten: Kikkoman Naturligt brygget sojasauce fås også i en glutenfri udgave!
Vores andre saucer kan til enhver tid erstattes med naturligt brygget Tamari glutenfri sojasauce. Den har lige så mange anvendelsesmuligheder og er lige så kraftig og fyldig i smagen som vores klassiker. Derfor er det heller ikke nødvendigt at bruge to forskellige typer sojasauce i madlavningen, selvom der også er nogle med til bords, som egentlig godt kan tåle gluten.
Ligesom med vores klassiker foregår bryggeprocessen på helt naturlig vis, og takket være den forbedrede opskrift er vores Tamari glutenfri sojasauce tilmed også halal. Det betyder, at mennesker af muslimsk overbevisning også med god samvittighed kan bruge den til både madlavning og tilsmagning eller som krydderi ved bordet. De officielle mærkninger på etiketten dokumenterer, at saucen er både certificeret glutenfri og halal-certificeret.
Denne sojasauce blev officielt mærket med V-mærket af den uafhængige European Vegetarian Union (EVU) i henhold til en striks kontrol- og udvalgsprocedure.
Ingredienser
Vand, Sojabønner, Salt, Spriteddike.
Næringsindhold
pr. 100 ml
Energi | 240 kJ / 57 kcal |
Fedt | 0 g |
heraf mættede fedtsyrer | 0 g |
Kulhydrat | 2,0 g |
heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 10 g |
Salt | 16,4 g |
Vidste du, at …
Cøliaki er det medicinske fagudtryk for en kronisk tyndtarmsbetændelse, som skyldes overfølsomhed over for gluten. Personer med cøliaki bør således undgå gluten og kornprodukter. Desuden vælger mange mennesker i dag bevist en glutenfri kost, selvom de egentlig godt kan tåle gluten.