Tilgængelige størrelser
Krydret riseddike til sushiris
Kikkoman krydret riseddike til sushiris er ideel til tilberedning af sushiris hjemme i dit eget køkken. Den er mildere end almindelig frugteddike, og syreindholdet er lavere. Samtidig er den velegnet til meget mere end bare sushiris: Den kan også fint bruges til salatdressinger eller marinader til kød eller fisk.
Denne Kikkoman sauce er egnet til veganere.
Ingredienser
Vand, Riseddike (31%), Sukker, Salt.
Næringsindhold
pr. 100 ml
Energi | 706 kJ / 169 kcal |
Fedt | 0 g |
heraf mættede fedtsyrer | 0 g |
Kulhydrat | 38 g |
heraf sukkerarter | 37 g |
Protein | 0 g |
Salt | 7,5 g |
Vidste du, at …
Sushi lykkes bedst med specielle sushiris – en japansk rundkornet ristype. Hvorfor skal risen være rundkornet? Fordi rundkornede ris indeholder mere stivelse, og denne sørger for, at riskornene klistrer sammen, så dine sushi ikke falder fra hinanden. Under alle omstændigheder skal sushirisene skylles grundigt, før de koges. Hvad enten du bruger en riskoger eller en gryde, skal forholdet mellem ris og vand være 1:1. Så bliver risene tilpas møre og får den helt rigtige konsistens til at forme sushi med.