






























Tilgængelige størrelser
Aka misosuppe
Aka eller rød miso er en type miso, der er lavet af en større andel sojabønner. Den fermenterer i op til tre år. Derfor er den rødlig i farven, smager mere salt og er dybere i smagen end hvid miso. Vi har tilsat Wakame tang, forårsløg og Yaki-fu til vores Aka misosuppe for at gøre den mere lækker og næringsrig. Wakame-tang er en fantastisk kilde til jod, vitaminer, mineraler og antioxidanter. Yaki-fu er japansk tørbagt hvede. Det tilføjer tekstur og kulhydrater til suppen. Nyd den autentiske japanske smag og spar tid under madlavningen med vores Aka misosuppe. Alle vores mikosuppe-varianter er velegnede til veganere!
* De ernæringsmæssige komponenter er værdien, når de er fortyndet med kogende vand.
Ingredienser
Rødt misopulver (sojabønner, ris, salt) (81%), dehydreret tang, bleget stivelse, dehydreret hvedegluten, smagsforstærkere (mononatriumglutamat, dinatriuminosinat, dinatriumguanylat), tangpulver, dehydreret forårsløg, gærekstrakt, surhedsregulerende middel (natriumkarbonater).
Næringsindhold
pr. 100 ml
Energi | 102 kJ/ 25 kcal |
Fedt | 1,2 g |
heraf mættede fedtsyrer | 0,2 g |
Kulhydrat | 1,5 g |
heraf sukkerarter | 0,5 g |
Protein | 1,6 g |
Salt | 1,4 g |